Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Het Zeeheldenkwartier is binnenkort acht dagen lang een woonwalhalla

Aangeboden door Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier 8 oktober 2020

Interieur- en woonfanaten opgelet! Van 10 tot en met 17 oktober kun je in het gezellige Zeeheldenkwartier genieten van alles dat met wonen te maken heeft. Of het nou gaat om interieuradvies, fijne koopjes of een gave workshop stoel bekleden: in de Woelige Woonweek vind je het. Maar liefst 40 Haagse speciaalzaken doen mee, zowel on- als offline.

Waar hangen we de komende tijd het meeste uit? Juist, thuis. En door de vallende herfstblaadjes hebben we genoeg redenen om het daar extra gezellig te maken. Een ideale gelegenheid dus om naar de Woelige Woonweek in het Zeeheldenkwartier te gaan. Want daar bárst het gewoon van de interieurinspiratie. En dat acht dagen lang!

Dit is er te doen

Wat dacht je van een ambachtelijke restauratie en stoffering van 18e-eeuwse stoelen? Of het wereldberoemde meubelmerk Gispen, in een overzichtstentoonstelling ‘toen en nu’ bij Watt Design. Ook is er een kleinschalig marktje op het terras van De Hagedis met handgemaakte meubels en woonaccessoires. Ook leuk: Schrijf je in voor een speeddate van 15 minuten voor een persoonlijk kleuradvies van de kleurexperts van Bierens. Een overzicht van alle activiteiten vind je hier.

Vanessa Kervezee van Interieurontwerp Den Haag organiseert de Woelige Woonweek: “De kracht van het Zeeheldenkwartier is de veelzijdigheid en kleinschaligheid in een ruim aantal interieurwinkels. Allemaal met veel ervaring en kennis in hun vak en dat delen we graag.”

Of je nu groot of klein woont, eigenlijk vind je in het Zeeheldenkwartier alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te kunnen gaan zegt Vanessa. “Met dit jaarlijkse event in de woonmaand oktober willen we laten zien wat we in huis hebben en werken we meer dan ooit samen. Juist nu: online en offline. We zijn er voor iedereen.”

Tekst gaat verder onder beeld

💙🧡 Ontdek de veelzijdigheid aan interieurwinkels in het Haagse Zeeheldenkwartier tijdens onze Woelige WoonWeek! Houd de…

Posted by Woelige Woonweek Zeeheldenkwartier on Sunday, 27 September 2020

Coronaproof

Het mooie is dat je zowel off- als online naar de Woelige Woonweek kan. Bij de offline activiteiten worden de richtlijnen van het RIVM streng in acht genomen, er geldt voor een aantal activiteiten een reserveringsplicht.

Ga naar de website van de Woelige Woonweek voor het programma en reserveren, en om te zien welke Haagse zaken meedoen. Vragen? Stuur een e-mail naar [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier. Meer over Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier ontdekken?

Vereniging BIZ Zeeheldenkwartier

adv.