Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Den Haag

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Den Haag. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes.  Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Maak een fietstocht

Op een mooie wintermiddag is er niets ontspannender dan een flinke fietstocht maken met familie of vrienden. Dat kan heel goed in Den Haag en omgeving! Fiets door de duinen of ga – als je écht veel energie hebt – naar Hoek van Holland. Daarna heb je die zondagmiddagborrel wel verdiend 😉.

Borrelen bij Van Beek

©Yourlittleblackbook.me

Stuur je vrienden maar vast een berichtje, want een borrel op zondagmiddag bij Van Beek is alles wat je nodig hebt in januari. In het bruin café hangt een relaxte sfeer en de borrelkaart is top. Dry January wordt puur genieten met FÏNLEY: dit is een heerlijke niet-alcoholische frisdrank met een subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Schaatsen op Scheveningen

Cool Evenet Kurhausplein. Foto Casper van Dort
Cool Event Kurhausplein | Foto Casper van Dort

Tot 26 januari is het Cool Event op Scheveningen. Trommel je vrienden op en ga op zondagmiddag schaatsen op de geweldig versierde schaatsbaan op het Kürhausplein! De schaatsbaan is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

FÏNLEY

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.