Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Den Haag

Aangeboden door FÏNLEY 15 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Den Haag. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Shoppen tijdens de Hofkwartier Wintermarket

Beeld: Facebook Hofkwartier

Trommel je vriendinnen op en ga zondagmiddag 8 december naar de Hofkwartier Wintermarket! Op de Prinsestraat, (Korte) Molenstraat, Nobelstraat, Papestraat, Annastraat en Oude Molstraat vind je de leukste kraampjes met kleding, accessoires, en homemade kerstcadeautjes. De Hofkwartier Wintermarket is van 11.00 tot 17.00 uur. Je vindt hier meer informatie.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Borrelen bij Bistro Berg en Dal

©Yourlittleblackbook.me

Bistro Berg en Dal is een topplek voor de zondagmiddagborrel. Neem plaats aan één van de knusse tafeltjes, bestel een lekkere borrelhap en geniet van een goed drankje. Tip: Café Zondag schenkt ook FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Op de menukaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale.

Wandelen door het Haagse Bos

Paddenstoelen in het Haagse Bos. Beeld: indebuurt Den Haag

Het Haagse Bos is in deze periode een palet van prachtige herfstkleuren. Trommel je familie en vrienden op en maak een heerlijke wandeling. Wedden dat je vol van energie terug komt?

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.