Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Every girl’s dream: Bruidsjurken passen!

Door Martine Linnemeijer - Chambone 9 januari 2018

Een van de gaafste dingen als je gaat trouwen is het toch wel het passen van de bruidsjurken. Maar waarom is dit eigenlijk alleen voorbehouden aan een aanstaande bruid, vroegen de dames van Brides4fun zich af. Dus roep al je vriendinnen, collega’s of zussen bij elkaar. Iedereen mag hier passen en je hoeft niets te kopen. Hoe leuk is dat?!

Bijna iedere vrouw wil het meemaken in haar leven, een bruidsjurk passen. Maar de drempel is hoog. Ten eerste moet je natuurlijk gaan trouwen en eigenlijk wordt er ook wel verwacht dat je gelijk iets koopt. Daniëlle Lelieveld en Ilona Zijlstra dachten daar anders over en zo bedachten ze Brides4fun.

Hier kun je met een groep tot 10 personen twee uur lang passen. Iedereen doet mee en je hoeft helemaal niet te gaan trouwen om dit uitje te plannen voor jou en je vriendinnen. OMG! Wij komen eraan!

Brides4fun startte 1 januari 2018 in het pand van MOOOF in Den Haag aan de Binckhorstlaan. Twee uur passen kost ongeveer 25 euro p.p. en is inclusief een glas bubbels per persoon, onbeperkt koffie en/of thee en iets lekkers erbij. Na afloop ontvang je als herinnering een leuke fotostrip.


Meer over Brides4fun ontdekken?

Brides4fun entertainment

Geopend09:00 - 18:00

Binckhorstlaan 135, Den Haag

Bekijk meer:entertainment
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.