Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eventtip voor Hagenaars met een beperking: kom naar het ontmoetingscafé!

Aangeboden door Stichting Voorall 17 juni 2019

Na het grote succes in februari en april, organiseert Voorall voor alle Hagenaars met een beperking op dinsdag 2 juli opnieuw het Voorall Ontmoetingscafé. Kom langs voor een lekker kopje koffie of thee!

Het Ontmoetingscafé is een gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee, onder de mensen te zijn in een ongedwongen sfeer. Deze editie vindt plaats bij Greens in the Park van 14.30 tot 16.30 uur.

Een groot succes

Begin dit jaar is het Ontmoetingscafé voor het eerst georganiseerd als pilot. Het doel was om een plek te creëren waar ouderen, chronisch zieken of mensen met een beperking samen kunnen komen. Een plek waar ze in een ongedwongen sfeer kunnen genieten van elkaars omgang. En dit is zeker gelukt! Na de eerste en tweede editie is er daarom besloten het Ontmoetingscafé zes keer per jaar te organiseren.

Binnen wandelen

Aanmelden is niet nodig als je er ook bij wilt zijn. Je kunt op 2 juli gewoon binnen wandelen bij Greens in the Park. Iedereen is van harte welkom om mee te genieten van de gezelligheid. Greens in the Park bevindt zich in het Westbroekpark, het adres is: Kapelweg 18, Den Haag. Kom langs voor een ontmoeting en een luisterend oor.

Lees ook:

Dit is hoe je oma achter de geraniums vandaan krijgt

Een van de meest vervelende dingen van ouder worden, is het verliezen van je zelfstandigheid en mobi...

Meer over Stichting Voorall ontdekken?

Stichting Voorall dienstverlening

Van Diemenstraat 196, Den Haag

Bekijk meer:dienstverlening

adv.