Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wordt het weer tijdens het vuurwerkfestival 2019 aanstaande zondag

Door Lizette Bremer 26 november 2019

Jaaa! Aanstaande zondag is het zover, dan kunnen we onszelf eindelijk weer onderdompelen in de spectaculaire wintervuurwerkshow op Scheveningen. Als het weer het toelaat tenminste… Daarom hier alvast een voorlopige weersvoorspelling voor zondag 1 december.

De herfst is alweer een paar weken bezig en zoals we weten kan die behoorlijk onvoorspelbaar zijn en het internationale vuurwerkfestival in Scheveningen behoorlijk dwars zitten.

Paraplu

Dus hier het weerbericht voor aanstaande zondag: volgens Weeronline zijn er perioden met zon, maar ook gebieden met wolkenvelden. Het blijft het grootste deel van de dag droog: klinkt tot nu toe goed! Maarrr er kan  wat regen vallen, hoosbuien worden gelukkig niet verwacht maar een parapluutje is wel handig. De temperatuur ligt tussen de 7-8 graden, heel gebruikelijk voor eind november.

Hoe laat start het vuurwerk

Als de show ’s Avonds om 18:00 uur van start gaat aan de boulevardkant van het Kurhaus, zal de temperatuur zakken naar rond de 4 graden. Met windkracht 3 komt er in elk geval geen harde wind de vuurwerkshow verpesten. Zoals het er nu uitziet kunnen we aanstaande zondag dus gewoon knallen! En mócht het nou toch minder uitpakken, is er de komende weken nog een paar keer de kans te genieten van het Scheveningse vuurwerk.

 

Den Haag Weer

Lees ook:

Gelukkig! Het vuurwerkfestival Scheveningen gaat deze winter wél door

Oeh, aahh. Zo klinkt het elk weekend in december op het strand van Scheveningen. Want ook dit jaar i...

Hoe gaat het Haagse kloosterleven eraan toe?

Denk je aan een klooster dan zie je glooiende heuvels voor je of denk je aan de grasvelden tussen de...

Eten bij: Grieks met een onverwachte twist

Bij de naam The Gyros Club denk je meteen aan dat beroemde pita broodje met een berg vlees erbij (en...

adv.