Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je zien: van deze film krijg je vlinders in je buik

Aangeboden door Omniversum 23 februari 2019

Ken je dat gevoel, dat je niks liever wilt dan naar buiten rennen? Lekker met je blote voeten in het gras, de grassprieten tussen je tenen voelen, de vogeltjes horen fluiten en de eekhoorntjes aan nootjes zien knabbelen? Dat kregen wij van deze film (en je kunt nog kaarten winnen ook!)

Samen met onze recensent Claire (7 jaar) bezochten we de film Backyard Wilderness in het Omniversum. Na de eerste oeh’s en ah’s door het aanzicht van het grote, ronde scherm gaan we verder met wow! en lief! Want zo mooi, schattig en leuk is deze film. Een aanrader als je nog iets leuks zoekt om te doen in de voorjaarsvakantie!

Haagse boswachter Jenny

Backyard Wilderness vertelt het verhaal van de jonge Jenny (ingesproken door onze eigen Haagse boswachter Jenny!) die van alles ontdekt in de natuur. Je ziet vier seizoenen lang unieke, adembenemende beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Het leuke van deze film is dat je zin krijgt om je eigen achtertuin eens nader te inspecteren. Of het bos in te gaan.

De natuur in

Claire had opeens heel veel vragen na de film. En het leuke is dat je samen op pad kunt gaan om die te beantwoorden. Het Omniversum helpt je een beetje, want bezoekers van Backyard Wilderness krijgen een speciaal eropuit-boekje. Hiermee kunnen kinderen met hun ouders of verzorgers het hele jaar door, in alle seizoenen, zelf activiteiten ondernemen in park, bos en duinen. Hoe leuk is dat?

Vrijkaarten

Beantwoord onderstaande vraag via e-mail en wie weet win jij 2 vrijkaarten:

Hoe proeven vlinders?

a.      Vlinders proeven met hun poten

b.      Vlinders proeven helemaal niks

c.      Vlinders proeven met hun tong

Stuur je antwoord met je naam, adres, postcode en woonplaats vóór 5 maart 2019 naar: [email protected] De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Bekijk hier de trailer:


Meer over Omniversum ontdekken?

Omniversum bioscopen

Gesloten10:30 - 16:00

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer:bioscopen

adv.