Dit wil je deze maand gedaan hebben in Scheveningen!

Aangeboden door A Night Out aan Zee 7 oktober 2018

De maand oktober laat van zich horen en we verkeren in herfstsferen. Deze maand zijn er veel knusse activiteiten, en wij laten je niet in de kou staan. A Night Out laat je zien welke parels je kan bezoeken in oktober. Luister en dans mee!

6-10 Daybreakerz – Twins

Een feestje aan zee, een van de laatste voordat de herfst echt begint! Het nieuwe concept van Trance Producers en Trance DJ’s wordt gevierd bij Beachclub Twins.

‘Daybreakerz’ presenteert een unieke combinatie van veelbelovende nieuwkomers en gevestigde namen uit de Trance-scene. Kom naar dit buitengewone feest op het strand, en maak je geen zorgen; als het regent kan je gewoon binnen verder dansen tot in de late uurtjes.

7-10 Let’s have Brunch! – Encore by Simonis

De Encore Brunch is een speciaal evenement op zondagmiddag. Encore presenteert de allerbeste Aziatisch geïnspireerde gerechten, de lekkerste drankjes, een goed publiek en geweldige dansmuziek gecombineerd met de beste ambiance in de stad en een spectaculair uitzicht op de haven.

12-10 Wanderlust – Zuiderstrandtheater

Ontmoet nieuwe vrienden, ontmoet bekende gezichten, ontdek nieuwe muziekstijlen, neem een hapje, drink een drankje of probeer zelf muziek te maken.

Wanderlust wil een hop-on hop-off-reis zijn waarbij je pop, klassiek, jazz en nog veel meer kunt ervaren. Een magische mysterieuze tour waarbij je niet alleen verschillende soorten muziek kunt proeven, maar ook een breed scala aan lokaal gemaakte, ambachtelijke gerechten.

Van Gin & tonic tot Beethoven en meer. Wanderlust is een cultureel avontuur van eten, drinken en vooral muziek.

12-10 Friday Night Jazz – Muzee Scheveningen

Elke tweede vrijdag van de maand vindt in Muzee Scheveningen een optreden plaats in de serie Friday Night Jazz.

De geweldige sfeer, goede akoestiek en aanwezige bar zorgen keer op keer voor een daverend succes. Zowel bij het publiek als bij de muzikanten.

19-10 Musica Antica met Ton Koopman – Grand Hotel Amrath Kurhaus

Vuurwerk met drie of vier klavecimbels en barokorkest. Waar komt dat beter tot zijn recht dan in Scheveningen, de badplaats in Europa waar het meeste vuurwerk de lucht in vonkt? Musica Antica strijkt voor het eerst neer in het Kurhaus, met niemand minder dan Ton Koopman en zijn Amsterdam Baroque Orchestra.

20-10 Mute Sounds Festival – de Pier

Neem een kijkje bij een bijzonder muziekevenement in oktober op De Pier in Scheveningen. Muziek om te kijken en niet om te luisteren, klinkt apart? Maar niet als je weet dat dit evenement speciaal voor doven, slechthorenden en horenden is. Een avond vol DJ’s, VJ’s, een band, muziekgebarentolk, interactieve media, expressieve dansgroep en een verlichte trilvloer.

29-10 Tino Martin – AFAS Circustheater

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van André Hazes, maar in een moderner jasje. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud.

Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin natuurlijk zijn grootste hits, maar ook bijzondere covers en zijn nieuwste nummers. Hij wordt begeleid door zijn eigen orkest.

Winnen!

Je kan ook nog eens hele leuke prijzen winnen deze maand! Denk aan een volledig verzorgde avond inclusief ziplinen, 2x bioscoopkaartjes en een heerlijk diner bij restaurant Steam!

Win 2 x ziplinen, bioscoopkaartjes en een diner in Scheveningen!

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met een perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroe...

A Night Out aan Zee zakelijke dienstverleners

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.