Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit leuke uitje wil je doen in de Kerstvakantie

Aangeboden door Jumpsquare (Rijswijk) 27 december 2018

Sta je ook te springen voor leuke uittips in de kerstvakantie? Heb je zin om lekker te bewegen na de kerstdagen? Bij Jumpsquare Rijswijk heb je urenlang stuiterplezier. En dat is niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen super leuk! 

Helemaal fijn: als je uitgestuiterd bent kun je op het gezellige terras terecht voor een lekker bakkie. Ouders van jonge kinderen (tot en met 9 jaar) kunnen van 10 tot 12 uur gratis meespringen tijdens de mini-jump. Je staat al op de trampoline vanaf €7,99!

Grootste trampolinepark in Europa

Wist je dat je om de hoek woont van één van de grootste trampolineparken van Europa? Jumpsquare Rijswijk is namelijk wel 3000 m2 groot! Hoe leuk is het om met het gezin of met je vrienden eens wat anders te doen tijdens de Kerstvakantie. Dit uitje is niet alleen super leuk en spannend maar ook heel gezond. Niet afvallen na de kerstdagen maar trampolijnen 😉

[tekst gaat door onder foto]

Beeld: Jumpsquare Rijswijk

Verschillende area’s

Denk nou niet dat het alleen op-en-neer springen is bij Jumpsquare Rijswijk. Onder begeleiding van professionele Jump Masters balanceer je over een smal koord, slinger je van de trapeze of ga je helemaal los in de Freestyle area. In totaal zijn er wel zeven area’s waar je in kunt, dus je hoeft je zeker niet te vervelen.

[tekst gaat door onder foto]

Jumpsquare Rijswijk
Beeld: Jumpsquare Rijswijk

Op adem komen

Genoeg gesprongen? Neem dan plaats op het gezellige verhoogde terras met uitzicht op de hele jump area. Hier kun je onder andere terecht voor een heerlijke cappuccino, verse muntthee, broodjes en lekkere snacks. Uiteraard hebben ze ook gratis Wifi. Zie jij jezelf al in zo’n lekkere bank ploffen na het springen? 


Meer over Jumpsquare (Rijswijk) ontdekken?

Jumpsquare (Rijswijk) speeltuinen

Lange Kleiweg 1E, Rijswijk

Bekijk meer:speeltuinen

adv.