Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dineren op een terrasboot in Den Haag: hier moet je zijn

Aangeboden door De Bistrooh 7 juli 2019

Iedereen weet het: op een terrasboot zit je toch nét even leuker dan op een stenen terras. Nu liggen er op een aantal plekken in de stad boten in de gracht, maar die van de Bistrooh is één van de fijnste. Waarom? We vertellen het!

Beeld: de Bistrooh

Vanaf een uur of drie gaat het terras van de Bistrooh open en kun je lekker beschut onder één van de parasols zitten. Later op de avond ligt de boot helemaal in de schaduw. De Bistrooh biedt een compleet avondje uit aan. Je hebt een tafel voor de hele avond in een ontspannen sfeer met mooie en smaakvolle gerechten

Lekker borrelen

Als je eenmaal zit, is het borreltijd! De Bistrooh heeft een prachtige wijnkaart en een uitgebreide speciaalbierenkaart. Genoeg keuze dus! Wil je er iets bij eten? Dan zit je ook goed bij de Bistrooh. Op de luxe borrelkaart vindt iedereen wat wils. Er zijn vervelendere manieren om je dag af te sluiten!

Frans eten met een Haagse twist

Wil je blijven dineren? Wij aten laatst een hapje mee en kunnen je vertellen: dat is geen slecht idee. De Bistrooh werkt alleen met dagverse ingrediënten van lokale bedrijven zoals Rutten Groentenspecialist en van Kleef. Weet je niet wat te kiezen? Het personeel helpt je graag met de beste keuze van het nieuwe zomermenu. Het hoeft overigens niet veel te kosten. Bij de Bistrooh heb je een driegangenmenu voor maar € 29,50 en een viergangenmenu voor maar € 35,50.

Kijk om je heen

Terwijl je op de boot zit, valt er ook genoeg te zien. Je zit op het mooiste stukje van Den Haag tegenover de Paleistuin. En de ondergaande zon vanaf de terrasboot is ook geen straf!

Reserveren kan op de terrasboot

Heb je helemaal zin in een avondje uit bij de Bistrooh? Dat komt mooi uit! Je kunt natuurlijk gewoon op goed geluk langs lopen, maar reserveren is slimmer.  Je doet dit via 070-7809913 of via onderstaande button. De Bistrooh is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 15.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bistrooh. Meer over De Bistrooh ontdekken?

De Bistrooh restaurants en horeca

Geopend15:00 - 23:00

Toussaintkade 8, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

 Bekijk ook:

Oh Oh! Wij aten héérlijke Franse gerechten bij De Bistrooh

Aan de Toussaintkade runnen André en Willem sinds een jaar hun Franse restaurant (met Haagse twist):...

Gezocht: gedreven afwasser

Restaurant de Bistrooh zoekt een afwasser voor in het weekend! Functie eisen: Leeftijd tusse...

adv.