Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Di-rect, Shirma Rouse en meer bekenden geven benefietconcert achter de duinen

Door Joyce Hoogland 18 mei 2018

Vlak achter de duinen verzorgen een aantal grote artiesten maandag 28 mei een benefietconcert. Onder andere Di-rect, Sjaak Bral, Fred Zuiderwijk en soulzangeres Shirma Rouse treden op in het Zuiderstrandtheater voor het Dushi huis in Den Haag.

Shirma Rouse en band, Di-rect, Sjaak Bral, De Dutch Don’t Dance Division, Zo! Gospel Choir jr., de Vrije Theaterschool Den Haag, Wolfert Brederode, Fred Zuiderwijk en Koen Herfst (o.a. drummer bij Armin van Buuren) verzorgen samen een concert met dans, zang, jazz, voordrachten en musical-hits om geld in te zamelen voor een Next Step Dushi huis in Den Haag.

Wat is een Dushi huis?

Een Dushi huis biedt opvang aan kinderen voor wie een thuis niet vanzelfsprekend is. Kinderen die om wat voor een reden dan ook een langdurige plek nodig hebben waar zij zich veilig en gewenst voelen. Stichting Dushi huis wil een zogenaamd Net Step huis in Den Haag bouwen. Een thuis waar pubers tussen de 12 en 18 jaar begeleid wonen op weg naar zelfstandigheid. Om dat te realiseren is er natuurlijk geld nodig.

Tickets

Het benefietconcert begint maandag 28 mei om 20.00 uur in het Zuiderstrandtheater. Een kaartje kost 49,50 euro inclusief programmaboekje, een kopje koffie en thee en drankje in de Pauze. Klik hier om een kaartje te bestellen.Meer over Zuiderstrandtheater ontdekken?

Zuiderstrandtheater

theaters

Houtrustweg 505, Den Haag

Bekijk meer:theaters

Meer over

Doen

adv.