Deze Valentijnsdag wordt HOT!

Aangeboden door Het Nationale Theater 7 februari 2018

Het Nationale Theater organiseert deze Valentijn wel een heel speciaal programma. Zowel in Theater aan het Spui als in de Koninklijke Schouwburg zijn er voorstellingen te zien rondom de liefde en kan er vooraf romantisch gegeten worden. Voorafgaand aan Liefde is HOT vindt er een Diner Dansant plaats en een romantisch Italiaans Diner voorafgaand aan Romeo & Julia.

Liefde is HOT

Op woensdag 14 februari presenteert Het Nationale Theater de zesde editie van de HOT-avond: Liefde is HOT. Een bomvol programma vol romantiek en ontroering.

Het programma
Laat je ontroeren door het Matangi-strijkkwartet, prachtige de liefdesduetten van de Dutch Don’t Dance Division, de Surinaamse soulzangers Ed Rust en Angel Aruna en de Arabische sterzanger Najib Cherradi. Ook krijg je een voorproefje van de mooiste liefdesscenes uit de nieuwe voorstelling van Eric de Vroedt: De hereniging van de Twee Korea’s. Daarnaast biedt filosoof Maarten Doorman ons inzicht in onze gevoelens en worden er Shakespeare-sonnetten voorgedragen.

Diner Dansant
Geniet voorafgaand aan Liefde is HOT van het speciale Diner Dansant in Theaterbrasserie Wasserman. Met de mooiste soulballads van Edje Rust en Bollywood lovesongs van Angel Aruna. Schuifel met je lief op de dansvloer onder de kroonluchter.

Liefde is HOT vindt plaats op woensdag 14 februari in de Koninklijke Schouwburg

Romeo en Julia

Romeo en Julia, wie kent ze niet? Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang te raken en te inspireren. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde voor elkaar.

Regisseur Marcus Azzini (Angels in America, On the Road) laat zich opnieuw door dit verhaal inspireren. Zoals Romeo en Julia een antwoord zoeken in hun liefde zoekt Azzini naar nieuwe antwoorden en ontdekkingen in dit klassieke drama. Waar gaat dit stuk dat een onmogelijke liefde toont nu eigenlijk echt over? Waar komt de haat vandaan? En is het naïef om te denken dat we haat met liefde kunnen bestrijden?

Romantisch Italiaans diner

Op 14 februari kan je met jouw Valentijn voorafgaand aan de voorstelling lekker komen eten in de Foyer van Theater aan het Spui! Het Valentijnsdiner is te reserveren in het betalingsproces van de voorstelling.

Het menu
Welkomshapje:
* Oerbietbonbon (een bonbon van oerbiet en witte chocolade)

Hoofdgerecht:
* Spaghetti, met vijgen, aubergine, courgette, spinazie en walnoot in roomsaus
* Courgette-torentjes met doperwt-mascarpone crème
* Vers gebakken brood met olijvenboter
* Gebakken paddenstoelen, oesterzwammen, kastanje champignons en duinvoet
* Carpaccio van rode biet, chioggia biet, bos ui, pijnboompitjes en zachte geitenkaas
op een bedje van rucola

Nagerecht:
* Crème brûlée voor twee

Romeo en Julia is op di 13 t/m do 15 februari te zien in Theater aan het Spui

Het Nationale Theater theaters

Nu open14:00 - 19:00

Korte Voorhout 3, Den Haag

Bekijk meer:theaters

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

adv.