Deze toffe muziekexpeditie op Scheveningen wil je niet missen

Aangeboden door A Night Out aan Zee 30 oktober 2018
Wie neem jij mee op muzikaal avontuur langs de parels van onze badplaats? Ontdek vrijdag 23 november de pracht van de nacht op Scheveningen met de muziekexpeditie van A Night Out aan Zee. Je gaat te voet langs de meest bijzondere locaties met optredens. Dit wil je niet missen!

Een tour langs de meest gave locaties en optredens in Scheveningen: hoe vet is dat! Een tourguide neemt je mee en laat je zien wat de avonden op Scheveningen te bieden hebben, óók als het wat minder strandweer is.

Muziektour langs muzikaal talent

Wie dacht dat er alleen in de zomer wat te beleven is op Scheveningen heeft het mis. In november alleen al gaan de voetjes van de vloer tijdens Club Lourdes aan Zee en beleef je een geweldige avond tijdens deze muziekexpeditie. 
Na het succes van de eerste editie afgelopen juni, staan de organisatoren te trappelen om deze belevingsavond nog eens te organiseren.  En nu is het eindelijk zo ver: vrijdagavond 23 november kan iedereen weer mee swingen en genieten van muzikaal talent uit Den Haag en Scheveningen
[tekst gaat door onder foto]

Voetjes van de vloer in de Lourdeskerk

A Night Out muziekexpeditie begint en eindigt bij een wel heel bijzondere locatie, namelijk de intieme Lourdeskerk, direct naast AFAS Circustheater. De hele maand november straalt Club Lourdes aan Zee met een verrassende programmering met muziek, comedy en circus. Bezoekers ontvangen vanaf 19.30 uur een welkomstdrankje om vervolgens de muzikale ontdekkingsreis te beginnen.

In groepen gaan bezoekers te voet met een reisleider naar bijzondere locaties met optredens. Welke locaties en muzikale talenten dit zijn, blijven geheim tot op de avond zelf.

Magische muziektour

A Night Out muziekexpeditie sluit vanzelfsprekend af met een spetterende eindact en feest. Ontdek jij het magische Scheveningen door deze bijzondere tour? Koop dan je kaartjes hier!

Deze muziekexpeditie wordt georganiseerd door Buitengewoon Scheveningen, Hummingbird Music, Bookings & Events in samenwerking met Zuiderstrandtheater en Feest aan Zee.Deze bijdrage wordt je aangeboden door A Night Out aan Zee. Meer over A Night Out aan Zee ontdekken?

A Night Out aan Zee

zakelijke dienstverleners

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.