Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Den Haag weekendagenda: Wow wat zijn er veel festivals!

Door Joyce Hoogland 5 september 2019

Het weekend staat weer voor deur en dus gaan we lekker de deur uit! In Den Haag is weer heel veel te beleven van (gratis) festivals tot een Franse markt of ga jij als eens van de eerste naar de musical Anastasia? Bekijk hier de indebuurt weekendagenda van deze week:

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Buurtbios

Wanneer: Elke zondag in september, 21.30 uur
Waar: Zeeheldenkwartier
Gratis

Posted by Team Typisch on Sunday, 18 August 2019

Omniversum en grandcafé Victoria slaan de handen in één en maken van het Prins Hendrikplein een bioscoop. Vanaf zonsondergang, rond 21.30 uur, kun je daar een korte film kijken die geschikt is voor alle leeftijden. 8 september staat op het programma Wild Ocean.

Anastasia

Wanneer: Vanaf donderdag 5 september 2019
Waar: Afas Circustheater

Foto ANP

Na drie jaar is er een einde gekomen aan de musical Lion King in het Circustheater op Scheveningen. En er staat gelijk al een nieuwe show klaar: Anastasia

Tijden 
Anastasia speelt elke week van woensdag tot en met zondag in Den Haag. De avondvoorstellingen beginnen steeds om 20:00 uur. Op woensdag is er een middagvoorstelling om 15:00 uur en een avondvoorstelling om 19:30 uur. Op zaterdag begint de middagvoorstelling om 15:00 uur en de avondvoorstelling om 20:00 uur. Op zondag zijn de tijden 12:00 en 16:00 uur.

Kaarten Anastasia
Kaarten voor Anastasia zijn te koop via www.stage-entertainment.nl en www.eventim.nl. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 28 euro. Dit is inclusief €7,15 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief €1,85 transactiekosten & maximaal €3,60 verzendkosten per bestelling.

Dinsdag, woensdag en donderdag € 28,- t/m € 79,- euro. Vrijdag en zondag € 34,- t/m € 99,- euro. Zaterdag €37,- t/m € 104,- euro.

Oh oh Intro

Wanneer: Donderdag 5 september, 15.00 tot 23.00 uur
Wat: Studentenintroweek
Waar: Lange Voorhout

De studentenintroductieweek wordt donderdag afgesloten aan het Lange Voorhout. Er zijn foodtrucks, marktkraampjes met informatie over bijvoorbeeld Den Haag en er is livemuziek.

Celebrate the 90’s

Wanneer: Vrijdag 6 september 2019
Waar: Scheveningen, Noordelijk Havenhoofd
Tickets: €26,50

Charly Lownoise en Mental Theo. foto ANP
Charly Lownoise en Mental Theo. foto ANP

Charly Lownoise, Mental Theo, 2 Unlimited en nog meer grote namen uit de jaren ’90 geven deze zomer een feestje op het strand van Scheveningen. Celebrate the 90’s is onderdeel van het tweedaags festival Live on the Beach

millers beach 90's

Hakkûh met dj Paul Elstak bij 90’s on the Beach

Je kent ze vast nog wel; de flippo’s, Johnny Bravo, Nintendo en de Furby. Je ziet ze zaterdag allema...

Live on the Beach

Wanneer: Zaterdag 7 september 2019
Waar: Scheveningen, Noordelijk Havenhoofd
Tickets: €45,-

Tom Chaplin, zanger van Keane. AFP PHOTO/CARL DE SOUZA
CARL DE SOUZA / AFP

De Engelse band Keane, je weet wel van ‘Somewhere only we know’ en ‘Everybody’s changing’ geeft deze zomer een concert op het Scheveningse strand tijdens Live on the Beach 2019. Ook komen die dag andere artiesten langs waaronder Suzan & Freek, Rondé, Pat Smith en Van Dik Hout.

Uit Festival

Wanneer: Vrijdag 6 tot zondag 8 september 2019
Waar: Binnenstad Den Haag
Gratis

Uitfestival Den Haag. Foto Parcifal

Om de start van het nieuwe culturele seizoen te vieren kun je tientallen voorproefjes bekijken van voorstellingen op het Lange Voorhout en bij verschillende theaters. En het leuke is dat de meeste previews nog gratis zijn ook.

Er zijn optredens en previews van Kenny B, Tim Akkerman & Dorona Alberti, Karsu en nog heel veel meer. Van dans tot muziek en van theater tot beeldende kunst. Vooral zaterdagavond en de zondag vallen op.

Volgende week drie dagen lang gratis theater en muziek tijdens het Uit festival op het Lange Voorhout

Het Haagse UIT festival van 6 tot 8 september is het startsein voor het nieuwe culturele seizoen in ...

Embassy festival

Wanneer: Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019
Waar: Lange Voorhout
Gratis

Programma Embassy festival 2019

Tijdens het festival laten maar liefst 67 landen zien waarom zij zo leuk zijn en dat doen ze vooral met optredens. Verder is er ook een markt met allerlei bijzondere producten uit al die landen.

Wat is er te beleven?

Heb je wel eens een gerecht uit Azerbeidzjan geproefd? Een Georgische band gehoord? Of de traditionele kleding van Bosnië en Herzegovina gezien? Dat alles is te zien horen en proeven op het Embassy festival. Verder kun je op de foto met Joulupukki, de kerstman uit Finland en een nón lá verven (rieten Vietnamese hoed).

Dit is er zo leuk aan het Embassy festival in Den Haag

Embassy festival, dat klinkt niet heel sexy, maar er zijn allerlei leuke dingen te beleven. Ten eers...

Ook van jou festival bij theater Dakota

Wanneer: Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2019
Waar: Theater Dakota
Gratis

Dakota
Dakota

Bij theater Dakota wordt het nieuwe theaterseizoen geopend met het Ook van jou festival. Op vrijdag zijn er van 17.45 tot 21.45 uur allerlei optredens en kun je genieten van eten uit de buurt. Zaterdag duurt het festival van 15.00 tot 18.30 uur.

Le Marie Marché

Wanneer: Zaterdag 7 en zondag 8 september
Waar: Lange Vijverberg
Gratis

De Franse markt Le Marie Marché is een keertje niet op het Plein maar langs de Hofvijver te vinden. Terwijl je langs de kraampje struint is er de hele dag door muziek. Er worden plaatjes gedraaid en zijn live optredens. Verder zijn er foodtrucks met heerlijke gerechten en kun je een portret van jezelf laten maken door een kunstenaar.

Festival Zomer Ock

Wanneer: Zaterdag 7 september, 16.00 tot 23.00 uur
Waar: Landgoed Ockenburgh
Tickets: €15,-

Foto Zomer-ock tuinfeest buitenplaats Ockenburgh

Dit festival is een soort mini Parade met dit jaar het thema Woodstock. Op drie podia zijn allerlei optredens. Zo kun je meezingen met nummers die ook op Woodstock te horen waren en verder zijn oude beelden van het festival op een groot scherm te zien en ook is er een improvisatietheater.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.