Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Den Haag uitagenda met dit weekend: Beerpong en kledingswap

Door Joyce Hoogland 5 augustus 2020

We zitten op de helft van de week en kijken alweer uit naar het weekend. In Den Haag is altijd genoeg te beleven. Ga je naar een sitdown strandfeestje? Of ruil jij jouw oude kleding in voor een ander item? Wij hebben een aantal leuke agendatips (7 t/m 9 augustus) op een rij gezet. Fijn weekend.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Beerpong en silent disco

Dit ziet er toch heerlijk uit? 😘😘😘

Posted by BLOW Beach House on Tuesday, 9 June 2020

Een echt strandfestival zit er nog even niet in, maar de ondernemers zijn creatief. Bij Blow kitesurfschool op Kijkduin is zaterdag 8 augustus een beerpongtoernooi en silence disco.

Op het terras van Blow moet je, vanwege de coronamaatregelen, op je stoel blijven zitten. Kun je dat door de goede muziek niet aan? Dan kun je het strand op, de koptelefoons van de silence disco hebben een bereik van 100 meter.

Tickets voor beerpong en disco kosten €30,- per persoon. Je krijgt dan een pitcher bier en een koptelefoon. Het toernooi begint om 15.30 uur.

Alleen silence disco? Dan betaal je €15,- en de muziek begint om 18.00 uur.


Meer over BLOW Kitesurfschool ontdekken?

BLOW Kitesurfschool sport en bewegen

Zandmotorpad, Den Haag

Bekijk meer:sport en bewegen

Kledingswap

Tijdens de lockdown uit verveling je kast opgeruimd? Dan kun je vrijdag 7 augustus , tussen 16.00 en 21.00 uur, bij de Naaierij jouw kleding ruilen tijdens de kledingswap.

Isabel van der Meijde en Roosmarijn van Soest. Foto: Lisanne van Spronsen

Hoe werkt het?
Woensdag of donderdag kun je tussen 12.00 en 16.00 uur kleding inleveren (op afspraak kan het ook op een ander moment). Lever tussen de vier en tien kledingstukken in en zorg dat alles schoon is.  Bij inleveren krijg je een strippenkaart waarvoor je zelf weer vijf stuks kleding kunt uitzoeken.

Een ticket voor de swap kost €5,59. Na bestellen krijg je een mail waarin je je kunt melden voor een tijdslot. Kleding dat aan het eind van het evenement overblijft wordt gedoneerd aan een goed doel.


Meer over Naaierij ontdekken?

Naaierij winkelen

Boekhorststraat 161, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

Op de tafels dansen bij Whoosah

Beachclub Whoosah Scheveningen
Foto voor Coronacrisis: Beachclub Whoosah

Event organisator Bambu komt dit weekend naar beachclub Whoosah. Zaterdag 8 augustus is van 19.00 tot middernacht het sitdownfestival aan het Zwarte Pad.

Vanwege coronamaatregelen moet je aan je tafel lijven zitten, the foor is lava 😉 . Kun je echt niet stilzitten, dan mag je op de tafel dansen.

Een kaartje kost €15,-


Meer over Whoosah ontdekken?

Whoosah strandtenten

Geopend09:00 - 01:00

Zwarte Pad 66, Scheveningen

Bekijk meer:strandtenten

Musicalsterren in openluchttheater

Zuiderparktheater
Zuiderparktheater

In het Zuiderparktheater kun je zondag 9 augustus, in de open lucht, naar een concert van vier musicalsterren luisteren. Tijdens het Musical summer concert treden Elindo Avastia (van Mamma Mia) Esmee Dekker (van Evita en My fair Lady) David van den Tempel (Van soldaat van oranje) en Nienke Latten (van Alladdin) op.

Er zijn twee voorstellingen: om 15.00 en 19.00 uur en een ticket kost €30,50.


Meer over Zuiderparktheater ontdekken?

Zuiderparktheater theaters

Gesloten09:00 - 18:00

Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag

Bekijk meer:theaters
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.