Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De lekkerste brunch op zondag: Gourmet Market van MaMa Kelly

Aangeboden door MaMa Kelly 17 september 2019

Nu waren wij sowieso al gek op de zondag, maar bij MaMa Kelly zorgen ze ervoor dat het met stip onze lievelingsdag is geworden. Want iedere laatste zondag van de maand schuif je bij MaMa aan voor een heerlijk Bourgondische Gourmet Market. 

In plaats van de bekende Sunday Brunch zorgt MaMa Kelly voor een wel heel uitgebreide (en lekkere!) variant. Namelijk de Gourmet Market. Zondag 29 september is het weer zover en hierom wil je dat écht een keer meemaken.

Struinen langs kraampjes met de lekkerste gerechten

In het restaurant staan de chefs achter verschillende kraampjes hun verse waar te bereiden. En jij wandelt in marktstijl langs al dat heerlijks. Om gewoon op je bordje te scheppen waar je zin in hebt. Natuurlijk heb je wel gewoon je eigen tafel waar je samen met jouw gezelschap van al dat lekkere eten kunt genieten, want de Gourmet Market is op reservering.

[tekst gaat door onder foto]

Gourmet Market: Struinen langs kraampjes waar chefs de lekkerste gerechten klaarmaken | Beeld: MaMa Kelly

Het perfecte zondagsfeestje

Van vers gemaakt brood met talloze delicatessen tot altijd zalige oesters. En eigenlijk alles daartussenin. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht, want naast pancakes en de o zo verleidelijke zoetigheid heeft MaMa natuurlijk ook entertainment voor de kids. Daarbij zorgt een vinyl-DJ ook nog eens voor de juiste muzikale noot. Om een heerlijk zondagsfeestje compleet te maken.

Reserveren

Heb je er al zin in? Snappen we. De volgende editie van MaMa’s Gourmet Market is op zondag 29 september, van 12.00 tot 15.00 uur. Er zijn nog maar een aantal plekjes beschikbaar dus wees er snel bij met reserveren. Check www.mama-kelly.nl, bekijk het event op de Facebook-pagina van MaMa Kelly of gebruik de oranje button hieronder. Eet ze!


Meer over MaMa Kelly ontdekken?

MaMa Kelly restaurants en horeca

Geopend11:00 - 01:00

Saturnusstraat 100, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.