Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De 6 meest sfeervolle kerstmarkten van Den Haag

Door Joyce Hoogland 22 november 2017

Al die gezellige lampjes en versieringen! Wij zijn al helemaal in de ban van kerst. We kunnen bijna niet wachten op de sfeervolle kerstmarktjes en daarom hebben wij alvast een lijstje gemaakt met de leukste kerstmarkten in Den Haag. Laat de voorpret maar beginnen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Royal Christmas Fair

Aan het Lange Voorhout opent vrijdag 15 december de Royal Christmas Fair. Langs het water van de Hofvijver staan veel kraampjes met leuke kerstspulletjes van foute kersttruien tot leuke cadeauartikelen. Ook kun je op de markt terecht voor een warm glaasje glühwein. Verder zijn er vuurkorven om je bij op te warmen en de Kerstman gaat graag met je op de foto. De Christmas fair is tot en met 24 december geopend. De openingstijden zijn van 12.00 tot 21.00 uur met uitzondering van 24 december, dan sluit de markt al om 19.00 uur.

Royal Christmas Fair Den Haag. Foto Frank Jansen AD

Kinderkerstmarkt

Naast de Royal Christmas Fair, vindt dit jaar de tweede editie van de Kinderkerstmarkt plaats. Op 16 en 17 december zijn daar allemaal kinderactiviteiten. In het winterdorpje kunnen kinderen zich laten schminken, op de foto met Disneyprinsessen Anna en Elsa, paardrijden en meedoen met een workshop breakdance van Green Dance Studio. Verder zijn er allerlei lekkernijen zoals donuts en crêpes en er zijn natuurlijk kraampjes met kinderkerstspulletjes waaronder nostalgische muziekdoosjes, speelgoed en kerstoutfits. De kinderkerstmarkt is  beide dagen van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

Kerstmarkt Reinkenstraat

Op zondag 10 december kun je, tussen 10.00 en 18.00 uur, struinen over de kerstmarkt in de Reinkenstraat. Er is een gezellige Kerstman die met iedereen op de foto gaat, een kerstkoor zingt de mooiste liedjes en er is een levende kerststal. Bij de vele kraampjes vind je mooie kerst- en winterproducten, je scoort hier de leukste kerstcadeautjes terwijl je kunt genieten van de heerlijke kerstsfeer en prachtige lichtjes door de hele straat.

Kerstmarkt Kijkduin

De boulevard van Kijkduin staat zondag 10 december vol met kraampjes voor de jaarlijkse kerstmarkt. Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je struinen langs de markt met boeken, antiek, kunst, handgemaakte cadeauartikelen en streekproducten.

Kerstmarkt Keizerstraat

In één van de gezelligste winkelstraatjes van Scheveningen, de Keizerstraat, is zaterdag 16 december de winterfair. Er zijn vele kraampjes en er is een levende kerststal. Ook kun je er terecht voor glühwein en warme chocolademelk en de Kerstman komt ook nog langs. De kerstmarkt is geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Kerstmarkt Hofkwartier

In het Haagse Hofkwartier: Prinsestraat, Molenstraat, Oude Molstraat, Nobelstraat, Kerkplein, is zondag 17 december een kerstmarkt in style van Dickens. Er zijn vele kraampjes met kunst, vintage, design, boeken en antiek. Verder is er live muziek en kun je genieten van een hapje en een glaasje glühwein. De markt is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Hofkwartier Kerstmarkt
Hofkwartier Kerstmarkt
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.