Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt smullen! Deze foodfestivals zijn dit jaar in Den Haag

Door Joyce Hoogland 7 maart 2018

Het eerste foodfestival van 2018 hebben we al gehad, en dat smaakte naar meer! Pak je agenda er maar bij, want wij hebben de food(truck)festivals die dit jaar in Den Haag zijn allemaal op een rijtje gezet. Laat je het weten als we er één zijn vergeten? [email protected]

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Foodtruckfestival Rrrollend Den Haag

Wanneer? 10 t/m 13 mei, 14 t/m 17 juni, 21 t/m 23 september
Waar? Lange Voorhout & Malieveld

foodtruck festival den haag
Foto: Rrrollend Foodtruckfestivals

In mei, juni en september staan de foodtrucks van Rrrollend in Den Haag. Van 10 tot en met 13 mei en van 21 tot en met 23 september is het foodfestival te vinden aan het Lange Voorhout en van 15 tot en met 17 juni op het Malieveld. Meer weten over dit heerlijke festival? Klik dan even hier

Foodtruckfestival Toost

Wanneer? 10 t/m 13 mei
Waar? Theresiastraat

Foto Toost foodtruckfestival
Foto Toost foodtruckfestival

Tijdens het festival Toost wordt de Theresiastraat één groot openluchtrestaurant met ludieke keukens op wielen. Naast de inwendige mens worden ook de oren verwend met verschillende akoestische optredens. Lees hier meer over Toost.

Foodtruckfestival Haagse Wereld Hapjes

Wanneer? 18 t/m 21 mei
Waar? Lange Voorhout

Haagse Wereld Hapjes
Haagse Wereld Hapjes

In Den Haag vind je restaurants met gerechten van over de hele wereld. 25 Van die wereldse restaurants komen samen op het festival Haagse Wereld Hapjes. Je kunt er genieten van onder andere Spaanse, Amerikaanse, Indische en Hawaiaanse gerechten. Bekijk hier welke restaurants dit jaar op het festival staan. 

Tong Tong Fair

Wanneer? 24 mei t/m 3 juni
Waar? Malieveld

Tong tong fair Den Haag. Foto ANP
Tong tong fair Den Haag. Foto ANP
De Tong Tong Fair is sinds 1959 elk jaar op het Malieveld te vinden. De Indische cultuur staat tijdens dit festival centraal, dus geen foodtrucks maar toko’s met heerlijke spekkoek, risolles, saté en meer. Klik hier voor meer informatie over entreekaartjes.

Vlaggetjesdag

Wanneer? 16 juni
Waar? Haven van Scheveningen

Vlaggetjesdag Scheveningen
Vlaggetjesdag Scheveningen Foto: ANP

Van de exotische Tong Tong Fair gaan we naar de Scheveningse Vlaggetjesdag. Zoals we allemaal weten staat de nieuwe haring hier centraal. Maar bij verschillende kraampjes kun je ook andere Noordzeevis proeven. Daarbij lopen er vrouwen in Scheveningse klederdracht en zijn er diverse zeemanskoren te horen. Het wordt dus een groot feest. Lees hier wat er nog meer te doen is. 

Barbecuefestival Regahfest

Wanneer? 25 en 26 augustus
Waar? Saturnusstraat

Foto Regahfest
Foto Regahfest

Meat lovers kunnen ook dit jaar weer naar het barbecuefestival Regahfest. In augustus strijden koks vanuit de hele wereld om de titel beste barbecuer en jij kunt hun speciale gerechten komen proeven. Lees hier meer over het festival.

Foodtruckfestival Trek

Wanneer? 6 en 9 september
Waar? Westbroekpark

festival_trek_denhaag
Foto: Festival Trek

Liefhebbers van lekker eten kunnen op foodtruckfestival Trek een voedzame ontdekkingsreis maken. Bij de foodtrucks kun je terecht voor sushi, roti, vegetarische hamburgers en flinke stukken vlees. Klik hier voor alle informatie over Trek.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.