Cool! Speciale editie van uitgaanshype ‘De Microclub’ komt naar Den Haag!

Aangeboden door De Microclub 2 november 2018

Trek je dansschoenen maar uit de kast want De Microclub komt terug naar Den Haag! Op vrijdag 16 november kunnen je voetjes van de vloer tijdens een speciale editie van De Microclub in het Magazijn aan de Grote Markt. 

Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub terug naar het gezellige Haagse. Vorig jaar begon het initiatief van de vroege dansavond voor 25+ in Utrecht en het kent inmiddels edities in het hele land. Op vrijdag 16 november kunnen we weer dansen tussen 20.00 en 00.00 uur, dit keer in samenwerking met festivalorganisatie Cuisine de Fous.

Het eerste jaar van De Microclub

”Het is allemaal waanzinnig snel gegaan. Na een aantal edities in Utrecht, besloten we om ook in andere steden te kijken of het concept aan zou slaan. Het was een sprong in het diepe, maar het blijkt dat eigenlijk overal mensen openstaan voor het concept. De verschillende locaties en dj’s zijn natuurlijk wel sfeerbepalend, dus het is per stad kijken waar het publiek behoefte aan heeft, zonder teveel van ons concept af te wijken.”

(tekst loopt door onder de foto)

Foto: www.ellenvanlent.nl

Hier kom je om écht te dansen

”We hopen altijd een mooie balans in de line-up te vinden waardoor liefhebbers aan hun trekken komen, maar ook iemand die niet op de hoogte is van de ‘dj’s van het moment’. Het is voor ons heel belangrijk dat iedereen (van 25+) zich welkom voelt bij De Microclub.

Wat me ook opvalt is dat de meeste mensen echt komen om te dansen. Borrelen kan je tenslotte ook in de kroeg. En de relaxte en positieve sfeer is ook geweldig om elke keer mee te maken.

De beste DJ’s in combinatie met een hoop gekkigheid

”De edities in Het Magazijn zijn extra speciaal, omdat dit echt de intiemste club van het land is, met ruimte voor 150 dansers. Hierdoor is het altijd extra snel gezellig en komen mensen eerder in beweging.”

”Daarbij heeft Cuisine de Fous heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als organisator van House feesten in Den Haag. Ooit begonnen in de keuken van een studentenhuis en jaren later een uitverkocht festival. De beste lokale DJ’s, gecombineerd met een hoop acts, activiteiten en gekkigheid maken deze feesten uniek, gezellig en een genot voor de zintuigen!”

Meer weten over dit fijne evenement? Check de Facebookpagina van De Microclub. Kaartjes scoor je hier!Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Microclub Meer over De Microclub ontdekken?

De Microclub

muziek

Bekijk meer:muziek

adv.