Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze clubs moet je sowieso een keer uitgaan

Door Joyce Hoogland 20 januari 2018

Sta je elke maand op dezelfde dansvloer? Gaat het bekende uitzicht je een beetje vervelen? Dan hebben wij een fijn lijstje voor je. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de leukste uitgaansplekken in Den Haag! Denk aan een rooftopbar met een fantastisch uitzicht of een geheime jazzclub. Of je nou lekker wil kletsen of tot diep in de nacht losgaat, wij hebben voor ieder wat wils. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bink Rooftop

Voor een vette stapavond ben je aan de Binckhorst op het juiste adres. De rooftopbar, te vinden in gebouw Bink 36, is overdag een restaurant en ’s avonds een heuse club. Hier heb je het mooiste uitzicht van Den Haag. Eens in de maand is er een clubavond en daarnaast worden er regelmatig bijzondere feesten georganiseerd zoals een cocktailparty in teken van het Braziliaans carnaval!

Bink Rooftopbar Oud en Nieuw
Bink Rooftopbar Oud en Nieuw

Meer over Bink Rooftop ontdekken?

Bink Rooftop restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Binckhorstlaan 36 M-gebouw, 5e verdieping, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bar Broker

Bar Broker is onlangs geopend in de Herenstraat. Dit is geen doorsnee bar.  Er zijn namelijk geen vaste drankprijzen. Huh, dat is zeker vreemd. Hoe dat werkt? De prijzen van de drankjes zijn gekoppeld aan actuele gebeurtenissen. Als het regent kan een biertje ineens een euro goedkoper zijn. Wij zijn heel benieuwd naar hoe dat allemaal werkt.

Bar Broker. Foto Kaii Vanzet
Bar Broker. Foto Kaii Vanzet

Meer over Bar Broker ontdekken?

Bar Broker Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Herenstraat 6, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

Jazz en cocktail Syndicaat

Het dans- en muziekcafé Syndicaat heeft een nieuwe eigenaar en hij heeft de zaak gelijk een make-over gegeven. Syndicaat, aan de Nieuwe Molstraat, is tegenwoordig een verborgen jazz- en cocktailbar. De eigenaar is daarbij geïnspireerd op Amerika in de jaren 20.  “In Amerika was toen de drooglegging. Er waren allemaal verborgen barretjes waar vooral jazz werd gedraaid. Het Syndicaat wordt zo’n verborgen jazzbar”. Wij houden wel van mysterieus, dus gaan er zeker een keertje stappen. Ps. de bar is al open, maar de officiële opening is zaterdag 26 januari.

Syndicaat Den Haag
Syndicaat Den Haag

Meer over Syndicaat speakeasy The Hague ontdekken?

Syndicaat speakeasy The Hague cafés

Geopend19:00 - 01:00

, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Bleyenberg

In gebouw Bleyenberg ben je heel de avond zoet. Eerst een hapje eten in de Kantine en daarna Het Dak op. In de rooftopbar kun je genieten van lekkere cocktails en elke vrijdag en zaterdag is er een dj. Je kunt dan tot 01.00 uur in de nacht feesten. Ben je dan nog niet uitgedanst? Dan kun je altijd verder gaan in  Het magazijn, de kelder van Bleyenberg. #nooitmeernaarhuis

Foto Facebook Bleyenberg
Foto Facebook Bleyenberg

Meer over Bleyenberg ontdekken?

Bleyenberg cafés

Geopend09:00 - 01:30

Grote Markt 10, Den Haag

Bekijk meer:cafés

Steam

Geen zin om te dansen, maar wel zin in een avondje uit? Ga dan een keer naar Steam, op de Scheveningse boulevard. Bij Steam kun je namelijk niet alleen lekker eten. In de avond draait een dj relaxte lp’s waarbij het geluid niet te hard staat, zodat je nog gezellig kunt praten. Daarbij worden er lekkere cocktails geschonken.

Foto Steam Scheveningen
Foto Steam Scheveningen

Meer over STeam – Bar & Grill Restaurant ontdekken?

STeam – Bar & Grill Restaurant restaurants en horeca

Geopend10:00 - 23:00

Strandweg 55 (Palace Promenade), Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.