Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bereschattig en vooral héél mooi: Wild Canada draait nu in Omniversum

Aangeboden door Omniversum 8 oktober 2019

Gek op natuurfilms? Dan vind je een natuurfilm op een 840 m2 koepelscherm helemaal te gek. Sinds deze week draait de film Wild Canada in Omniversum. Een film over de natuur, de beren en andere bewoners van het Canadese natuurpark Great Bear Rainforest. Het is niet alsof je kijkt maar alsof je het zelf meemaakt, en dat is heel bijzonder.

In het Great Bear Rainforest leven niet alleen grizzlyberen, wolven, zeeotters en bultruggen, maar ook de zeldzame, witte spirit beren. Samen met de First Nations-volkeren leven ze al duizenden jaren in dit overweldigende landschap waar bergen en mistige regenwouden spiegelen in kristalheldere meren. Verborgen voor de buitenwereld is het een van de mooiste onaangetaste plekken op aarde.

[tekst gaat door onder video]

Duik in het leven van de beren

Begin aan een boeiende reis door dit land van moederbeer Mox, een spirit beer. We zien hoe ze voor haar jong zoekt naar voedsel, waarbij ze competitie heeft van zwarte beren en wolven. Zalmen zwemmen stroomopwaarts en proberen uit de klauwen van de hongerige beren te blijven. Adelaars kijken ons in volle vlucht recht in de ogen. In de oceaan zwemmen en springen otters, zeeleeuwen en bultruggen vrolijk rond. Wie houdt het droog? Wij in ieder geval niet! 🙂

Gaaf toch? Klik hier voor meer informatie en tickets!


Meer over Omniversum ontdekken?

Omniversum bioscopen

Gesloten10:30 - 16:00

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer:bioscopen

adv.