Begin 2018 goed met een nieuwjaarsduik

Door Joyce Hoogland 15 december 2017

De grootste nieuwjaarsduik van Nederland is al jaren de Unox duik in Scheveningen. Maar wist je dat er in Den Haag nog meer leuke nieuwsjaarsduiken zijn? Wij hebben er twee gevonden, beiden in Scheveningen.  Aanvulling is altijd welkom: tip de redactie

<< < Pagina 2 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwjaarsduik De Waterreus

Nieuwjaarsduik Waterreus 2016

Bij strandtent De Waterreus kun je ook het jaar lekker cool beginnen. Om 11.00 uur wordt er verzameld en om 12.00 uur rent iedereen de koude zee in. Het is even afzien, maar daarna kun je lekker bijkomen. Want bij de strandtent staan hot tubs,  hoe luxe is dat!  Ook kunnen de helden genieten van oliebollen, erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk.

De Waterreus strandtenten

Nu open09:00 - 01:00

Strandweg 3A, Scheveningen

Bekijk meer:strandtenten

Nieuwjaarsduik Hart Beach


Bij Hart Beach is er geen duik maar een nieuwjaarsurf. Zoals je al verwacht duik je hier met een surfplank de koude Noordzee in. Inschrijven kan vanaf 11.00 uur bij Hart Beach Quiksilver surfschool. Vervolgens krijg je gratis een beanie, zo’n lekkere warme muts om je oren mee warm te houden. Om 11.50 uur wordt er afgeteld en duikt iedereen, met een surfplank, het water in. Maffe outfits en opblaaskrokodillen of –ananassen, zijn ook toegestaan. Na de duik kun je lekker onder een warme douche gaan staan en je opwarmen bij verschillende vuurtjes.

Hartbeach strandtenten

Nu open08:00 - 00:00

Strandweg 3b, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten
< < Pagina 2 / 2 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.