Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alle handige info over de Royal Christmas Fair 2019 in Den Haag

Door Allan Vos 7 december 2019

Ben je klaar voor de grootste kerstmarkt van Den Haag? Vanaf donderdag 12 december tot en met maandag 23 december is de Royal Christmas Fair 2019 te vinden aan het Lange Voorhout. Meer weten? Hier vind je alle handige informatie, zoals bereikbaarheid en het programma.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Programma

Het complete programma van de Royal Christmas Fair is eindelijk bekend gemaakt. We kunnen je melden dat er op donderdag 19 december een Gospel Night is vanaf 19:30 uur, zo heb je al een vroege kerst. Ook kun je op zaterdag 21 december naar de Christmas Sing-Along en is de kerstman dagelijks aanwezig, lopen er bandjes rond en zijn er kinderactiviteiten.

Openingstijden

De Haagse kerstmarkt is van 12 tot en met 22 december 2019 dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op maandag 23 december van 12:00 tot 20:00 uur. De toegangsprijs is gratis (dat is fijn!). Er zijn maar liefst 110 kersthuisjes waar je lekkere en leuke dingen kunt kopen voor kerst.

Bereikbaarheid

De entrees van de kerstmarkt zijn te vinden bij de Kloosterkerk, dat is op de hoek van de Parkstraat en het Lange Voorhout, bij Hotel Des Indes en voor de voormalige Amerikaanse ambassade aan het Tournooiveld.

Met de auto

Ga je met de auto naar de kerstmarkt? In het centrum zijn meerdere parkeergarages te vinden waaronder Parkeergarage Museumkwartier aan het Tournooiveld, interparking Museumkwartier aan het Korte Voorhout en Plein Parkeergarage.

Tram

Aan het Korte Voorhout stoppen tram 15 en 16 en aan de andere kant van de kerstmarkt, bij de Kneuterdijk, stoppen bussen 22, 24, 28, 31 en 61.

Ook kun je vanaf Den Haag centraal station wandelen naar de Royal Christmas Fair, je bent dan nog geen 15 minuutjes onderweg.

Fiets

Ga je lekker een stukje fietsen? In Den Haag centrum zijn meerdere gratis Biesieklette fietsenstallingen waaronder aan het Plein.

Lees ook:

Francien is dol op kerstkaarten: ‘Iedere oudere zou er één moeten krijgen’

Francien Bolthuis (88) stamt uit de tijd dat je je geliefde nog brieven schreef. En dat de brievenbu...

Doe mee aan de indebuurt Den Haag kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Den Haag is ...
Vreugdevuur Haringkade bij clubhuis De Keet in de jaren’90. Foto Haagse Kerstbomenjacht

De roerige geschiedenis van het kerstbomen rausen in Den Haag

‘Op oudjaarsavond fikkie stokûh, vooral die autobanden rookten fijn.’ De vreugdevuren en daarbij de ...
Hofkwartier Kerstmarkt

Den Haag uitagenda december 2019: Circus, kerst, lichtjes en nog veel meer

Brrr... De wintermaanden komen eraan. Dat betekent kerst, kou, glühwein en natuurlijk de tofste wint...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.