6 x tips om Blue Monday te overleven

Door Martine Linnemeijer - Chambone 12 januari 2018

Leegte na de feestdagen, goede voornemens alweer vergeten en de vakantie nog lang niet in zicht. Maandag 15 januari is weer Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. No worries, want met deze tips ben je juist heel vrolijk!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Beweeg!

Muscle Beach Scheveningen
Muscle Beach Scheveningen

Door te sporten komen bepaalde stofjes vrij waardoor je je heel blij voelt. Je kunt het lekker simpel houden en een flinke wandeling maken met de hond of je checkt even al onze sportitems ter inspiratie.

Lachen is het beste medicijn

via GIPHY

Onderzoekers hebben ontdekt, dat vrolijke mensen gezonder zijn dan piekeraars. Mensen die veel lachen hebben een beter immuunsysteem en zijn daardoor minder vatbaar voor infecties. Dit komt doordat je hersenen tijdens het lachen het ‘gelukshormoon’ endorfine produceren. Endorfine heeft een kalmerend en pijnstillend effect. Smile!

Count your blessings

Foto: Unsplash

Maak een lijstje van al die mooie dingen en je voelt de geluksstofjes zo weer stromen. Er is vast heel veel om dankbaar voor te zijn.

Vitamin Sea

De Pier
Foto: Milene van Arendonk

Een groot geluk voor ons als Hagenaars, het strand en de duinen! Lekker even uitwaaien en genieten van de mooie zee gaat je humeur zeker weten een enorme boost geven #lifeisbetteratthebeach

Chocolalalala!

Foto: Hop & Stork

In chocola zit fenylethylalanine, waardoor je hersenen de stof endorfine aanmaken. Dit maakt je blij en geeft je een gelukkig gevoel. Zo. Meer hoef je niet te weten 🙂 En hier koop je de lekkerste chocolade in Den Haag.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen