Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5x leuke moeder-dochter uitjes in Den Haag

Door Marit Berghout 6 mei 2019

Het is alweer bijna Moederdag (zondag 12 mei) en dus hoog tijd om jouw moeder weer in het zonnetje te zetten! En wat is nu leuker dan samen met je moeder gezellig op pad te gaan? Ik doe dat regelmatig en daarom zet ik speciaal voor Moederdag mijn tips op een rij die leuk zijn om aan jouw moeder cadeau te doen. Laat maar komen dat moeder-dochter (zoon) dagje!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Beauty uitje

Een gezichtsbehandeling, massage, pedicure of manicure: het is voor mij altijd de ultieme manier om even lekker te relaxen. En het is natuurlijk helemaal gezellig als je een duobehandeling kunt boeken. Voor een threading (dat is epileren met een touwtje) ga ik steevast naar Athena Beauty: een kleine, schone en moderne salon vlakbij Centraal Station. En voor het waxen van mijn benen of lakken van mijn nagels ben ik fan van Inches. Mijn tip: kijk altijd even op Treatwell voor recensies en mogelijkheden, daar ontdek ik vaak goede salons.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Athena Beauty Care (@athena__beauty) op

Chocoladeworkshop

Bij de Bonte Koe aan de Korte Poten vind je de allerlekkerste chocolade. Ik ga hier altijd naartoe voor cadeautjes (en omdat je dan ook altijd even mag proeven natuurlijk). En laatst ontdekte ik dat je hier ook workshops kunt boeken! Elke donderdag van 17.00 – 19.00 uur wordt hier een chocoladeworkshop gegeven, waarbij je zelf bonbons gaat maken. Dit uitje staat heel hoog op mijn to do list, want als je de geur van de chocola ruikt in de winkel kan het niet anders dan dat dit smullen wordt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Bonte Koe Chocolade (@debontekoechocolade) op

Workshop bloemschikken

Wie kent ze niet: die prachtige bossen van Bloomon. Hoewel ze bij je bos instructies geven over hoe je de bloemen moet schikken, vind ik andermans bloemen altijd 10x mooier staan dan die van mezelf. En toen kwam ik erachter dat Bloomon workshops geeft, zodat je je eigen bos echt mooi kunt neerzetten, perfect! De workshops worden regelmatig gegeven in een van mijn favoriete cafés: Blossom (hoe kan het ook anders met zo’n naam). Op de Facebookpagina van Bloomon kun je in de gaten houden wanneer ze weer naar Den Haag komen.

Kookworkshop

Nog een workshop? Jep, ik hou ervan! Hoewel misschien niet iedereen blij wordt om uren in de keuken te staan, vinden mijn moeder en ik dit juist heel leuk. Bij Keizer Culinair (om de hoek bij Athena Beauty) kun je verschillende kookworkshops volgen. Je kunt je als duo aanmelden voor een van de open kookworkshops, zoals Puur Piemonte (Italiaans) of Paris Bistro (Frans). Je kunt alvast een workshop boeken of een bon cadeau doen, zodat je later een datum prikt.

Bron: Keizer Culinair

Fatbike Experience

Kunnen jij en je moeder wel wat actievers aan? Doe dan eens mee aan de Fatbike Experience van Lola Bikes & Coffee. Deze grove fietsen zijn perfect voor op het strand, de lifeguards op Scheveningen gebruiken ze namelijk ook! Zijn jouw benen klaar voor een workout in de duinen en door het zand? Kijk dan op de site voor meer info!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A perfect ride.#lolabikesandcoffee #strandleven #fatbikes #fatbiketours #love #lola #coffee

Een bericht gedeeld door Lola Bikes & Coffee (@lolabikesandcoffee) op

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.