Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

25plussers opgelet: van dit feest ga je extreem gelukkig worden

Aangeboden door Disco-Train 14 augustus 2019

Een zwoele sfeer, je blote voeten in het zand, verfrissende cocktails, lekkere hapjes en meezingen met de dikste hits van toen. Klikt als de perfecte mix voor een feestje toch? Is het ook. Wij worden héél gelukkig van een avondje ouderwetse gezelligheid. Jij ook? Lees dan verder.

‘You can dance, you can jive’  want, wie kent ze niet? Hier worden de hele avond discokrakers en super-hits gedraaid. Niets is fout en niets is té gek. Noem het maar en de dj’s spelen het voor je. Trek die dansschoenen maar uit de kast want stilstaan zit er niet bij deze avond.

Grootste editie óóit in Den Haag

Over welk feest hebben we het nou? Over Disco-Train natuurlijk. Je hebt vast al eens gehoord van dit feest want het is al 15 jaar een mega-succes is in Nederland. Op 31 augustus zijn de feestvierders bij Beachclub People op Kijkduin te vinden met de grootste editie óóit. Méér lounge, méér dansruimte en nog meer gezelligheid. Nu denk je misschien: ‘Leuk op het strand, maar dan moet wél het zonnetje schijnen!’ Nee hoor, bij regen gaat het dak gewoon dicht. Feest gegarandeerd dus!

[tekst gaat door onder de plattegrond]
Plattegrond Disco-Train

You name it, they play it

Het leuke is dat je zeker weet dat jouw favo-nummer uit de 70s, 80s, 90s & 00s voorbij komt. Duurt het je te lang? Dan vraag je het toch gewoon aan. Net zoals vroeger in de Marathon en de Locomotion 😉 De dj’s zorgen er samen met jou voor dat het één groot feest van herkenning wordt. De ultieme herleving van toen. Benieuwd wie het zijn? Houd je vast: DJ Bo Bellow (The It), DJ Johan (Mr. Disco-Train), DJ Dennis Harinck (Locomotion) en DJ Eric (Amphion).

Winnen!

Heb je er al zin in? Mooi, want zonder jou geen feestje! Om het nog leuker voor je te maken geeft de organisatie een heus VIP Arrangement weg voor 4 personen t.w.v. € 395,- Wat kun je winnen? Gaan we je vertellen. Je maakt kans op een diner op het strand, vervoer heen en terug, een fles bubbels en natuurlijk vier vrijkaartjes. Bekijk de Facebookpagina van Disco-Train om te zien hoe je mee kunt doen. Je kunt natuurlijk ook gelijk tickets bestellen.

[tekst gaat door onder het filmpje]

Tickets

Dit feest wil je natuurlijk niet missen. Wij verwachten je dan ook gewoon te zien op 31 augustus! De kaartjes gaan als een trein, dus zorg ervoor dat je jouw tickets op tijd in huis hebt. Tickets kun je gemakkelijk bestellen via onderstaande button of via deze link. Blijk jij de winnaar te zijn van de winactie? Dan krijg je jouw geld uiteraard gewoon retour.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Disco-Train. Meer over Disco-Train ontdekken?

Disco-Train vrijetijd en uitgaan

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.