Wat een knapperd! Deze imposante kater zoekt een baasje om mee te kroelen

Door Joyce Hoogland 10 februari 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Noah is een imposante katerbaas met een indrukwekkend knap koppie. Het is altijd invullen wat ze hebben meegemaakt voordat ze bij het asiel terecht zijn gekomen.

Van de straat

Bij het Haags dierencentrum weten dat Noah is gevangen tijdens een ‘vangactie’. Tijdens zo’n vangactie worden katten die al lange tijd op straat overleven, gevangen en gesteriliseerd. Sommige lijken niet verwilderd en zelfs heel lief te zijn. En als dat blijkt, gaat het asiel natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis.

Noah zal ooit in een huis met lieve baasjes hebben gewoond, want hij kan intens genieten van aaien. In het begin is hij iets afwachtend, maar al snel krijg je zijn grote knappe kop tegen je hand aangedrukt. Hij ziet er uit alsof hij heel dapper is maar eigenlijk is hij een beetje een held op sokken.

Wel denken ze bij de opvang dat het straatleven een beetje in zijn bloed zit, daarom is een tuintje heel fijn. Heb je geen kleine kindertjes thuis en ben je op zoek naar een zachtaardig en tegelijkertijd stoere knappe kerel, ga dan snel langs in het asiel ma t/m za 12.30-15.30 uur en smelt…Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Nu gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.