Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Video: Kitten-geboortegolf bij het Haags Dierencentrum

Door Joyce Hoogland 18 mei 2019

Het is een drukste van jewelste op de kattenafdeling van het Haags Dierencentrum. Elk jaar wordt het asiel overspoeld door een ware kitten-geboortegolf. Tijd voor beschuit met muisjes is er niet, want deze kleintjes en hun moeders hebben zorg nodig.

In het Haags dierencentrum zitten nu meerdere nestjes. Vaak worden de katten zwanger binnengebracht, maar soms ook als nestje gevonden.

Zo jong

Wij zijn gaan kijken bij de kattenafdeling. En wat zijn de kittens schattig! Maar eigenlijk is het heel triest dat ze hier zitten. Nu zijn de meeste kittens nog te jong om geplaatst te worden. Ze blijven tot ze minimaal 7 weken oud zijn in het dierencentrum of bij een gastgezin. Als dan alles in orde is, kunnen ze naar hun nieuwe thuis. Op de Facebookpagina van het dierencentrum is te zien welke kittens al beschikbaar zijn.

Kitten Haags Dierencentrum

De kittens verzorgen kost het dierencentrum veel geld. Je kunt ze helpen door bijvoorbeeld eenmalig een bedrag te doneren. Klik hier voor meer informatie over het Kittenpakket.Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.