Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tyson zoekt een baasje die hem weer gelukkig maakt

Door Lizette Bremer 10 november 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Van het verhaal van Tyson breekt spontaan je hart: dit is een hond met een rugzakje. Deze lieverd zit al voor de tweede keer in het asiel. En we gunnen hem nu écht een blijvend warm nieuw thuis.

Na een periode van wennen vindt hij het inmiddels heerlijk om te spelen en rennen met zijn verzorgsters. Tyson vindt het ook leuk met andere honden los te rennen, maar de nieuwe eigenaar moet  weten dat hij niet alle honden even leuk vindt. Voor nieuwe mensen is hij ook weleens bang. 

Rugzakje

Bij zijn vorige eigenaren heeft Tyson het namelijk niet altijd even leuk gehad. Zo vond hij visite vaak heel eng waardoor hij nog wel eens kon grommen. De verzorgers leren hem dat onbekende mensen helemaal niet eng zijn maar juist leuk zijn. De nieuwe eigenaar moet het dan ook leuk vinden hiermee aan de slag te gaan. Alleen thuis blijven is ook moeilijk voor Tyson: dit moet bij zijn nieuwe eigenaar heel rustig opgebouwd gaan worden.

Tyson is de kennel nu wel een beetje zat. Zijn verzorgsters hebben de hoop nog niet opgegeven en bieden een nieuwe eigenaar alle begeleiding die nodig is. Wil jij deze lieverd het thuis bieden waar hij zo’n behoefte aan heeft? Of ken je iemand die dat zou willen? Maak dan gauw een afspraak, je kan bellen maandag t/m zaterdag 12.30-15.30, 070-3661806.


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

Baasje gezocht: Knappe Donder heeft graag de ruimte maar kruipt ook lekker tegen je aan

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daar...

Pascha vierde zijn verjaardag in het asiel, maar zou dat liever bij zijn nieuwe baasje doen

Baasje gezocht: Tawa komt graag knuffelen maar vindt ravotten nog veel leuker

Meer over

Dieren

adv.