Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paco zoekt een baasje die blijft

Door Lizette Bremer 1 december 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje. Deze week: Paco.

Deze knappe, vriendelijke man is niet voor het geluk geboren. Paco is zeven jaar en  heeft al meerdere eigenaren gehad. In 2014 is Paco geplaatst bij een nieuw thuis. Natuurlijk hoopte het Haags Dierencentrum Paco niet meer terug in de kennel te zien. Maar het liep anders.

Tekst loopt door onder de foto

Blijvend thuis

Paco was binnengebracht bij een ander asiel en hij werd meteen door het Haags Dierencentrum opgehaald. Wat Paco de afgelopen jaren allemaal heeft meegemaakt weten het dierencentrum helaas niet. Duidelijk is dat dit een hond is met een verhaal, die een blijvend thuis verdient.

Vriendelijk

Zijn verzorgers weten dat Paco een aantal jaar geleden alleen thuis kon blijven. Ook was hij toen netjes zindelijk. Maar het alleen thuis zijn zal in het begin weer langzaam opgebouwd moeten worden. Paco is in de afgelopen jaren niet veel veranderd. Hij is nog steeds heel vriendelijk naar iedereen aan wie wij hem voorstellen. Hij is nog hardstikke jong en straalt volop energie uit.

Hoog tijd

Tja, het is hoog tijd dat deze lieverd eindelijk een thuis krijgt waar hij voorgoed mag blijven. Bij een baas die hem verzekert dat hij nooit meer weg hoeft. Wil je meer info, neem dan contact op met zijn verzorgers, 070-3661806, maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 of mail [email protected] Namens Paco, bedankt!


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum dierenopvang

Geopend12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

Baasje gezocht: vrolijke pup Djago bruist van de energie

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daar...

Baasje gezocht: Spring in ’t veld Boef is gek op knuffelen

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daar...

Mag dat in Den Haag: je hond aan een paaltje aanlijnen als jij boodschappen doet?

Bij veel supermarkten mag je je hond niet mee naar binnen nemen. Maar waar moet je jouw viervoeter d...

Meer over

Dieren

adv.