Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nemo is helemaal alleen op straat gevonden, heb jij een plekje voor hem?

Door Joyce Hoogland 18 augustus 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Deze lieve schat heet Nemo. Hij is een maand later bij het asiel binnengebracht dan zijn broer en zusjes Dory, Puk, Crush en Broes. Nemo was al verkocht voordat zijn broer en zusjes bij het dierencentrum werden gebracht. En dan nu gevonden op straat. Helemaal alleen. Gelukkig heeft hij een plekje in het asiel en is hij ook al een paar keer uit logeren geweest.

Avontuur

Nemo is er helemaal klaar voor. Hij kan niet wachten om op avontuur te gaan. En een avontuur gaat het zeker worden. Met Nemo is het namelijk nooit saai. Het is nog een echte pup die echt alles nog moet leren. Hij moet nog leren om alleen thuis te blijven, maar ook om zindelijk te worden. Het is daarom ook erg belangrijk dat het alleen thuis blijven heel langzaam opgebouwd gaat worden.

Nemo

Ook met andere honden moet hij nog verder gesocialiseerd worden. In het begin vindt hij andere honden echt heel eng en wil hij het liefste heel hard weg rennen als een andere hond aan hem komt snuffelen. Gelukkig gaat dit nu al steeds beter. Als hij een hond eenmaal kent, weet hij van geen ophouden en wil hij blijven spelen.

Nieuw baasje

Net zoals voor onze andere puppen geldt ook voor Nemo dat zijn verzorgers hem herplaatsen in de beste situatie. Mochten er meerdere mensen zijn die interesse in hem hebben, kijken wij wat voor Nemo het beste is.

Heb jij alle tijd om Nemo verder te socialiseren? Lijkt het je leuk om met Nemo een cursus te gaan volgen? Heb je ervaring met het positief opvoeden van honden? En beloof jij dat je Nemo nooit in de steek zal laten? Neem dan snel contact met op met zijn verzorgers om een afspraak te maken voor Nemo, dat kan van maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur, 070-3661806 of stuur een mail naar [email protected], met jouw informatie en telefoonnummer.Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.