Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij een plekje voor deze knuffelige stoere kater?

Door Joyce Hoogland 30 juni 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Mag ik je iemand voorstellen? Dit is Kordell, een grote jongen die in het asiel is terechtgekomen. Hij kwam niet-gecastreerd binnen en zat onder de korstjes.  Kordell lijkt dus een hele stoere kater, maar heeft een klein hartje en wordt heel blij van aandacht.

Knuffelen

Deze kater vindt het leuk om op onderzoek te gaan dus als je een tuin hebt zou dat heel tof zijn, maar aaien is ook heel fijn. Je moet wel weten dat hij andere katten niets vindt, dus heb je er al een of twee rondlopen dan kan hij helaas niet bij je wonen. Met honden is hij nog niet getest. Verder is hij gek op knuffelen en samen op de bank hangen.

Bij het Haags dierencentrum wordt goed voor Kordell gezorgd, maar hij verlangt wel naar een eigen huisje. Kan Kordell bij jou een nieuw leven beginnen?Kom dan gauw kijken, hij wacht op je!! Je bent welkom maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur en als je eerst meer wil weten kun je zijn  mijn ‘personeel’ mailen ([email protected]) of bellen 070-366 1806 tijdens openingstijden.Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.