Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Flipje is niet fotogeniek maar wel een fijne knuffelkont

Door Joyce Hoogland 22 november 2020

Deze lieve meneer heet Flipje. Hij is in het asiel binnengebracht, nadat hij helemaal alleen een winkel binnengelopen was. Helaas is er niemand meer gekomen om Flipje op te halen, daarom gaan zijn verzorgers op zoek naar een nieuw huis voor lieve Flip.

Bij het Haags Dierencentrum hadden ze al snel een nieuwe eigenaar voor Flip gevonden, maar helaas kwam hij ook weer snel terug. Hij kon niet alleen thuis zijn en hij deed niet heel vriendelijk naar de katten die er al woonde.

Senior

Dankzij zijn chip zijn ze erachter gekomen dat Flipje al behoorlijk op leeftijd is. Een heuse senior. Dit was best een verrassing, want qua gedrag zou je dat echt niet zeggen. Hij is wel wat rustiger, maar vindt het nog heerlijk om lekkere wandelingen te maken.

Er is helaas niets bekend over het verleden van Flip. Waarom zou hij niet meer zijn opgehaald? Iemand moet hem toch missen? Gelukkig voor Flipje is hij in het asiel terecht gekomen. Daar gaan ze nu op zoek naar een eigenaar die belooft heel erg veel van hem te gaan houden.

Gedrag

Omdat hij even geplaatst is geweest weten ze inmiddels wel iets meer over Flipje. Zo heeft hij moeite om alleen thuis te blijven. Daar moet een nieuwe eigenaar wel rekening mee houden. Als Flipje niet alleen hoeft te blijven is hij zindelijk. Zodra hij even alleen moet zijn, plast hij in huis. Met andere honden is heel erg wisselend. Hij heeft een erg grote mond naar andere honden.

Ouderdom komt met gebreken zeggen ze. Zo ook bij Flipje. Hij heeft een hartruis en ze zijn er ook laatst achter gekomen dat hij spondylose heeft.

Houd dit je niet tegen om deze lieve schat een fijn thuis te geven? Wil je lekker de hele dag knuffelen met Flipje? Neem dan snel contact op met het Haags dierencentrum. Flipje kan niet wachten! Ps: Flipje is niet heel erg fotogeniek

Stuur e-mail met je gegevens zoals: gezinssituatie, eventuele andere huisdieren naar: [email protected]

Lees ook:

Cash is nog geen 1 jaar en heeft al drie baasjes gehad. Hij zoekt nu een forever home

Deze vrolijke stuiterbal is Cash. Hij heeft in zijn korte leventje al drie eigenaren gehad, voordat ...

Baasje gezocht: Ook zwarte katten zoals Jacky verdienen een fijn thuis

Zwarte katten vinden het net iets moeilijker, dan andere katten, om een baasje te vinden. het schijn...

Meer over

Dieren

adv.