Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vrolijke lomperik zoekt een baasje om mee op avontuur te gaan

Door Joyce Hoogland 21 juli 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Chop hoopt dat zijn nieuwe metgezel nu achter de computer zit en zijn verhaal wil lezen. Deze grote jongen moet zijn eerste verjaardag nog vieren en hoopt dat natuurlijk bij zijn nieuwe baasje te doen. Voordat hij bij het dierencentrum kwam had Chop een baasje, maar hij was voor zijn eigenaar te sterk. Chop is nou eenmaal een grote hond.

Speels en vrolijk

Chop is  speels, vrolijk en vindt zichtzelf er ook best goed uitzien en oh ja….bescheiden is hij niet 😉 Voor Chop is het dierencentrum dan ook niet op zoek naar een bankhanger, maar naar mensen die met hem op avontuur willen.

Lees verder onder deze schattige foto

Chop, Haags Dierencentrum

Andere viervoeters kan hij soms heel leuk, maar soms ook gewoon stom vinden. Tja hij is gewoon zichzelf en kan wat lomp overkomen.

Omdat hij nog een jaar moet worden zeggen de meiden bij het dierencentrum dat het heel belangrijk is dat hij de juiste eigenaar vindt. Iemand die hem op een positieve manier verder kan begeleiden en socialiseren, zodat hij uitgroeit tot een stabiele, sociale volwassen Rottweiler. Pfff… dat is nog eens een mooie zin he?

Mocht je denken dat is de juiste hond voor mij. En ben je ervan overtuigd dat je genoeg tijd hebt om Chop alle liefde en het daarbij behorende perfecte hondenleven te geven? Wacht dan niet langer en maak een afspraak!

Lees ook:

Heb jij een plekje voor deze beetje gekke en heel sociale hond?

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daar...


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Vandaag gesloten

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.