Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze knappe zwervers zoeken samen een thuis

Door Joyce Hoogland 29 november 2020

Pegasus en Dragon, broer en zus, zijn als zwerfkatjes bij het Haags Dierencentrum binnengebracht. Ze vonden het  maar raar in het asiel en hielden de verzorgers het liefst op afstand. Gelukkig zijn er een paar goede pleeg-opvangadressen waar deze katjes helemaal bij konden komen. Het gaat daar zo goed dat het stel nu toe is aan een fijn thuis. Heb jij nog een plekje?

Pegasus, de dame, is iets dapperder dan haar broer en als ze je eenmaal kent, kan ze genieten van een aaisessie. Dragon is wat terughoudender, bij hem duurt dat iets langer. In het begin vonden ze het op het pleeg opvangadres ook enorm spannend, maar ze werden gaandeweg steeds losser. Kwamen al snel naar hun ‘kattenmens’, renden, speelden en kwamen gezellig op de bank liggen. Natuurlijk nam Pegasus het voortouw. Ze bleven wel op hun hoede, maar werden elke dag iets dapperder.

Lees verder onder de foto’s

Adoptie

De verzorgers van de katten zijn blij dat ze dit gedrag in de pleegopvang hebben laten zien en zijn nu op zoek maar een fijn thuis voor deze twee lieverds. Heb je geduld, meer dan genoeg ruimte in je hart en huis en wil je Pegasus en Dragon de toekomst geven die ze verdienen, stuur dan snel een e-mail aan [email protected] vergeet niet je telefoonnummer te vermelden en zet in het onderwerp: Pegasus en Dragon. Wie weet rennen ze dan over niet al te lang bij jou door het huis!

Lees ook:

Baasje gezocht: Ook zwarte katten zoals Jacky verdienen een fijn thuis

Zwarte katten vinden het net iets moeilijker, dan andere katten, om een baasje te vinden. het schijn...

Tranentrekker: Na maanden vermist te zijn worden deze katten herenigd met hun baasje

We houden van verhalen met een goede afloop, zeker wanneer het om viervoeters gaat. We gingen dus he...

Meer over

Dieren

adv.