Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze knappe Duitse herder zoekt alweer een baasje

Door Joyce Hoogland 12 juli 2020

Graag stellen wij Hein aan je voor. Zoals je op de foto’s kunt zien is Hein een knappe Duitse herder. Hein is echter voor de tweede keer op zoek naar een blijvend thuis en dat terwijl hij zijn eerste verjaardag nog moet vieren.

Nadat zijn eerste eigenaren niet meer voor hem konden zorgen, bleek wel dat Hein zijn ervaringen met mensen niet altijd even leuk zijn geweest. In eerste instantie was hij snel bang en viel hij ook uit. Dit uitvallen deed hij ook naar honden. Ook met het aanlijnen gaf Hein aan, dit eng te vinden. Hein is toen gaan logeren op een ander adres om zijn negatieve ervaringen om te gaan buigen naar positieve ervaringen.

Voor een deel is dit gelukt. Voor een deel echter helaas ook nog niet. Aan dit deel werken ze in het Haags dierencentrum dan ook hard met Hein. Gelukkig doet ook Hein erg zijn best.

Netjes

Hein is in huis netjes zindelijk. Zelfs in de kennel en op de stenen patio’s plast en poept hij het liefste niet! Wat het alleen thuis blijven betreft, zal dit heel rustig opgebouwd moeten worden. Want, net als zovelen, heeft ook Hein gedurende de intelligente lockdown veel samen met zijn pleegeigenaar thuisgezeten in plaats van alleen. Met andere honden is Hein wisselend. Maar hij reageert steeds socialer op andere honden.

Lees verder onder de foto

Wat voor eigenaar zoeken wij voor Hein?

Voor Hein zoeken we een eigenaar met ervaring met het positief opvoeden van honden. Iemand die het niet erg vindt om samen met het dierencentrum de ingezette therapie voor hem te gaan voortzetten. Iemand die hem op een positieve manier bezig wil houden. Want wat dat betreft is Hein een echte herder en heeft hij nodig om met jou bezig te zijn. Iemand die hem vertrouwen geeft.

Heb je oprechte interesse in Hein, neem dan a.u.b. contact met zijn verzorgers op. Zij vertellen je heel graag meer over hem. Stuur een email met je/jullie gegevens zoals: gezinssituatie, andere huisdieren en hoe lang Hein ongeveer alleen thuis moet zijn. De email kan gestuurd worden naar: [email protected].

Lees ook:

Bah! Honden in de Scheveningse bosjes ziek door junkiepoep

Hopelijk heb je al gegeten, want naast dat onderstaand verhaal erg zielig is, is het vooral een erg ...


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.