Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boy de beagle is voor de tweede keer op zoek naar een baasje

Door Joyce Hoogland 16 juni 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Boy is een oude bekende van het Haags Dierencentrum. Eind september 2018 maakten de verzorgers kennis met hem. Zijn eigenaresse moest destijds met pijn in het hart afstand doen van Boy omdat zij hem niet langer de zorg kon bieden die hij nodig had. Zo’n beslissing is helemaal niet makkelijk en je hoopt alleen maar dat jouw schat het beste thuis van de wereld krijgt.

Nieuwe familie

In november dachten de verzorgers (en Boy) dat zij hem voorgoed hadden uitgezwaaid en dat hij een lang en gelukkig leven zou gaan leiden bij zijn nieuwe familie. Bij zijn nieuwe familie mocht Boy zelfs mee naar kantoor! Helaas vond Boy dat niet zo fijn en werd hij daar onrustig. Daarom werd ervoor gekozen om Boy dan thuis te laten. Maar omdat het nooit de bedoeling is geweest om Boy hele dagen alleen thuis te laten, zijn wij nu voor de tweede keer op zoek naar het perfecte, liefdevolle huis voor Boy.

Blaffen

Wie, o, wie kan deze lieve, knappe beagle toegerust met een charmante tong, het perfecte thuis bieden? En wat moet je als toekomstige eigenaar weten van Boy?

Boy heeft niet altijd leuke ervaringen gehad met mensen. Vooral op mannen kan hij angstig reageren. Hij kan dan heel hard gaan blaffen en probeert mensen zo op een afstand te houden. Natuurlijk zijn ze bij het dierencentrum hier al bezig om Boy het vertrouwen te geven dat er ook heel veel aardige mannen zijn. En ook al groeit Boy zijn vertrouwen stapje voor stapje, zijn nieuwe eigenaar zal dit verder met hem moeten gaan voortzetten. Verder is Boy netjes zindelijk in huis en kan hij na een gewenningsperiode ook best eventjes alleen thuis blijven.

Als het vertrouwen er is, is Boy zeer goed en bedreven in het vrolijk begroeten! Komt hij maar wat graag bij je knuffelen en houdt hij van een gezellige wandeling. Bij zijn vorige eigenaren liep Boy ook lekker los.

Deze schat verdient een liefdevol thuis. Is jouw hart wat sneller gaan kloppen na het lezen van dit verhaal en zien van zijn foto’s? Denk je de perfecte match te zijn voor Boy? Wacht dan niet langer en bel voor meer info of een afspraak 070-3661806, ma t/m za 12.30-15.30 uur of mail [email protected]Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.