Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Energieke jonge Bobo zoekt een maatje voor het leven

Door Joyce Hoogland 26 mei 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Bobo logeert in het asiel omdat zijn vorige eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Met veel verdriet heeft hij de zorg voor Bobo aan de verzorgers overgedragen. Die gaan natuurlijk op zoek naar een fijn thuis voor deze vrolijke vriend.

Vrolijk

Vanaf het moment dat de zon opkomt is Bobo blij gestemd. Hij doet niet aan ochtendhumeurtjes. Met zijn gitzwarte vacht, gespierde lijf en zijn knappe kop is hij een imposante verschijning. Als hij is uitgespeeld is het tijd om te knuffelen, maar spelen en ravotten staat wel op nummer 1. Dat is ook wel logisch want z’n tweede verjaardag is pas op 1 september.

Lees verder onder de foto 

Bobo, Haags Dierencentrum
Bobo, Haags Dierencentrum

Tijdens het wandelen zien zijn verzorgers een nieuwsgierige, jonge en sterke hond die graag op avontuur wil. Het zal leuk zijn voor hem om met zijn nieuwe eigenaar op een hondencursus te gaan waar hij op een positieve manier een boel nieuwe dingen kan leren. Het zal de band tussen beide zeker versterken.
Naar honden is Bobo wisselend. Sommige honden worden enthousiast begroet met een spelboog en andere honden krijgen een grote mond..

Kameraad voor het leven

Bobo kon bij zijn vorige eigenaar even alleen thuis blijven. Ook was hij zindelijk. Er kon nog wel eens een ongelukje gebeuren als hij niet lang genoeg was uitgelaten. Werk aan de winkel dus, en geen rondje om de kerk. Wie energie, tijd en een hoop liefde in Bobo steekt krijgt er een geweldige kameraad voor terug.

Kennismaken? Bel dan met 070-3661806, ma t/m za tussen 12.30 en 15.30 uur en maak een afspraak!Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.