Baasje gezocht: We kunnen knappe Dyna toch niet in het asiel laten zitten?!

Door Joyce Hoogland 24 maart 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Na vijf jaar moest Dyna afscheid nemen van haar thuis en haar intrek nemen in het asiel. Pfff… dat is even wennen hoor, stel je voor. Maar dapper en vrolijk als ze is, had ze haar draai snel gevonden.

Ze had nog wel een dingetje tegen. Haar verzorgers merkten dat haar urine niet helemaal ok was. Na een tijdje op speciaal voer te hebben gestaan is dit weer helemaal in orde en heeft de dierenarts haar goedkeuring gegeven om op zoek te gaan naar een forever home.

Liefde en aandacht

Dyna is een super lieve hond die gezelschap dol gezellig vindt en veel van knuffelen houdt. Ook vindt ze het geweldig om achter een balletje aan te rennen of te zwemmen. Ze kijkt uit naar een baasje dat zijn/haar energie met haar wil delen voor nog een heleboel fijne jaren met veel liefde en aandacht.

Met andere honden is Dyna wisselend. Ze heeft alleen als pup los gespeeld met andere honden en is daarna niet meer los geweest. Ze heeft alleen nog aan de riem contact gehad met andere honden. Bij haar vorige eigenaar kon ze best wel even alleen thuisblijven en was ze netjes zindelijk. Maar in een nieuwe omgeving moet het alleen thuis blijven stapje voor stapje weer worden opgebouwd. Ze heeft weer even nodig om aan de nieuwe situatie te wennen.

Spreekt dit je aan en kan je niet wachten om Dyna te ontmoeten? Maak dan snel een afspraak met een van de verzorgers, 070-3661806, ma t/m za, van 12.30-15.30 uur.Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Nu gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.