Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Spring in ’t veld Boef is gek op knuffelen

Door Lizette Bremer 17 november 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje. Deze week: labradoodle Boef.

Boef heeft met veel verdriet afscheid moeten nemen van zijn oude eigenaren. Er werd veel van Boef gehouden, maar hij kon daar niet langer blijven. Dat lag niet aan de lieve krullenbol, maar aan de omstandigheden.

Knuffelen

Als Boef eenmaal de kat uit de boom heeft gekeken, is het een ontzettend gezellige knuffelaar. Hij kan ook heel hard rennen en rondjes draaien, dus wandelen is met hem is altijd een feest. Hij maakt bijvoorbeeld lekker gekke bokkensprongen, altijd fijn als je even je dag niet hebt.

Boef heeft een lichte vorm van heupdysplasie, waar je niet heel veel van merkt. Boef zelf ook niet, want die gaat vrolijk door met zijn bokkensprongen:)

Zindelijk

Er was een periode dat Boef écht niet alleen thuis wilde zijn, maar dit ging met oefenen langzaam aan beter. Het is wel van belang dat zijn nieuwe eigenaren dit langzaam gaan opbouwen. Boef is netjes zindelijk dus dat is verder geen probleem.

Boef zoekt een eigenaar die het ervaring heeft met het positief opvoeden van honden. Het is een hondje met een gebruiksaanwijzing. Heb jij de tijd (en liefde) om met Boef aan de slag te gaan? Maak dan snel een afspraak (070-3661806, maandag t/m zaterdag 12:30 tot 15:30 uur) en ontmoet deze schat van een Boef.


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

Tyson zoekt een baasje die hem weer gelukkig maakt

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daar...

Pas op: Een ‘dode’ egel moet je niet zomaar begraven

Binnenkort krijgen dieren voorrang op deze Haagse wegen

Meer over

Dieren

adv.