Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Pepsel zoekt al zo lang, zal het nog goedkomen ?!

Door Joyce Hoogland 18 oktober 2020

“Lieve, lieve Pepsel.. Wat gunnen wij jou toch een eigen thuis”. Pepsel verblijft al een hele tijd bij het Haags Dierencentrum, gelukkig logeert zij nu bij een gastgezin waar het heel goed gaat, maar Pepsel verdient een forever home!

Dat Pepsel geen leuk verleden heeft gehad, kan je goed aan haar gedrag merken. Onbekende mensen vindt zij heel eng. Gelukkig gaat dat nu steeds beter. In het gastgezin, waar Pepsel nu verblijft, zijn ze haar aan het leren dat visite helemaal niet zo spannend is.

Ballen!

Pepsel heeft een grote hobby. Dat is namelijk ballengooien!! Dit kan zij uren vol houden. Haar andere hobby’s zijn: zwemmen, slapen, met een touw spelen en knuffelen.

Lees verder onder de foto

Pepsel Foto Haags Dierencentrum

Voordat Pepsel uit logeren mocht, wisten ze bij het dierencentrum niet veel over haar verleden. Wat ze allemaal gewend was qua alleen thuis zijn wisten zij niet. Ook wisten zij niet of ze zindelijk zou zijn. Bij het gastgezin kan Pepsel prima even alleen thuis blijven. Ook is ze netjes zindelijk. Natuurlijk is het wel belangrijk dat het alleen thuis zijn bij haar nieuwe eigenaar weer langzaam wordt opgebouwd, Pepsel moet wel even wennen aan een nieuwe situatie.

Andere honden

Pepsel is niet zo een grote fan van andere honden. Je kan met haar prima andere honden passeren zonder dat ze lelijk doet. Als een hond dichtbij komt om te snuffelen gaat ze grommen.

Wij zijn voor onze lieve Pepsel op zoek naar de leukste en liefste eigenaar/eigenaren. Met veel geduld en veel liefde win je Pepsel haar vertrouwen en krijg je er een vrolijke, enthousiaste en blije hond voor terug. Vind je het niet erg dat Pepsel een rugzakje met zich mee draagt? Heb je zin om met Pepsel verder aan de slag te gaan? Heb je alle tijd hiervoor? Neem dan snel contact op met haar verzorgers.

Stuur een email met gegevens zoals: gezinssituatie, eventuele andere huisdieren en hoe lang de hond ongeveer alleen thuis moet zijn naar: [email protected] 

Kijk voor meer info en filmpje op Haags Dierencentrum.nlMeer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Vandaag gesloten

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.