Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Lieve George werd moederziel alleen achtergelaten in een park

Door Lizette Bremer 26 januari 2020

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje. Met deze week: George, die de harde kant van het leven al vroeg heeft leren kennen..

Daar stond ‘ ie dan op een zaterdagochtend, helemaal alleen, vastgebonden aan een bankje. Hoelang hij daar al stond weten we niet maar we zijn erg blij dat er twee lieve mensen passeerden en hem naar het Haags Dierencentrum hebben gebracht. Hij was, begrijpelijk, heel bang en moest alle medewerkers echt even leren kennen. Maar al snel wist iedereen: dit is een heel grappig en lief hondje!

George kent de harde kanten van het leven al. Hij wil nu de zachte kant leren kennen. Foto: Haags Dierencentrum

Kleine gebruiksaanwijzing

Hij heeft een onwijs leuk uiterlijk, deze jongen. Maar George is wel een hondje met een kleine gebruiksaanwijzing. Als hij iets of iemand niet leuk vindt laat hij dit duidelijk merken. Geen goed idee dus om hem bij kleine kinderen te laten wonen;) En katten, daar is ‘ ie ook niet dol op.

Knuffelen

Het is voor George belangrijk dat hij de tijd krijgt om te wennen. Dit geldt ook voor het alleen thuis blijven: dat moet langzaam opgebouwd worden. Maar je krijgt er een onwijs lieve knuffelbeer voor terug!

George reageert wisselend op andere honden. De een vindt hij leuker dan de ander. Momenteel deelt hij zijn kennel met Lexxie  en dat gaat goed.

Ben jij ook gelijk op slag verliefd geworden op deze kleine knapperd? Vind je het niet erg dat George een kleine rugzak met zich meedraagt? Neem dan snel contact met op om een afspraak te maken. Bel 070-3661806, maandag t/m zaterdag 12.30-15.30.


Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

Superhandig: alle activiteiten in Den Haag op een rij in de indebuurt agenda!

Zeg eens eerlijk, hoe vaak ben je naar de online zoekmachines gegaan om ‘te doen in Den Haag’ in de ...

Eten bij Calla’s: Liefde voor eten leer je hier

Ja duh, natuurlijk zeiden wij ja toen restaurant Calla's aan de Laan van Roos en Doorn in Den Haag o...

5 x fijne terrassen in Den Haag met een heater

Brrrr, best koud nu. Als je toch persé een drankje in de frisse buitenlucht wilt drinken, heeft Den ...

Meer over

Dieren

adv.