Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jonge Leo is nooit opgehaald door z’n baasje, heb jij een plekje voor hem?

Door Joyce Hoogland 19 mei 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Dit is Leo, asielhond uit het Haags Dierencentrum. Hier zoals je ziet met een ‘big smile’. Deze foto is namelijk genomen tijdens een geweldige logeerpartij, van maar liefst een week, bij zijn allerbeste vrijwilligers-vrienden. Zo heerlijk voor hem om even uit het asiel te zijn en tot op het bot verwend te worden.

Gechipt

Leo, die veel te mager, werd gevonden in Madestein, had een chip maar zijn baas is ‘m nooit komen halen. Toen bleek dat hij ook een gescheurde kruisband had, schreef de dierenarts hem rust voor. En voor een jonge, energieke hond als Leo is dat nogal een opgave.

Het uitje bij een vrijwilliger had hij dubbel en dwars verdiend en nu weten ze ook dat hij in een huiselijke situatie een hele lieve hond is die gek is op aandacht, knuffelen, wandelen en lekkere middagdutjes op de bank. Hij is echter nog jong en heeft de daarbij behorende energie en fratsen.

Nieuw baasje

Als het aan Leo ligt, vertrekt hij zo snel mogelijk naar een forever home. En waarom niet?

Meer info kun je krijgen ma t/m za 12.30-15.30, 070-3661806 of stuur een mail aan de hondenafdeling, [email protected] met vermelding van je telefoonnummer.Meer over Stichting Haags Dierencentrum ontdekken?

Stichting Haags Dierencentrum

dierenopvang

Gesloten12:30 - 15:30

Lozerlaan 595, Den Haag

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.