Baasje gezocht: Dit lieve hondje zou je toch zo meenemen?!

Door Joyce Hoogland 10 maart 2019

Het Haags Dierencentrum verzorgt de opvang van thuisloze honden en katten in de regio Den Haag. Daarbij gaan zij natuurlijk op zoek naar een nieuw thuis voor deze huisdieren. Wekelijks plaatsen wij een verhaal over die dieren die op zoek zijn naar een baasje.

Tot groot verdriet van beiden kwamen Boomertje en haar eigenaresse tot de conclusie dat het voor Boomertje beter was om op zoek te gaan naar een nieuw huis. Dit omdat haar eigenaresse niet meer in staat is om Boomertje de wandelingen te geven die zij nodig heeft en verdient.

Lieve schat

Voor Boomertje natuurlijk best even wennen om na ruim negen jaar afscheid te moeten nemen van haar oude vertrouwde leventje. Gelukkig is Boomertje een schat van een hond en is het ook een hondje dat zich niet snel gek laat maken. Haar verzorgers hebben Boomertje er dan ook van verzekerd dat haar logeerpartij in het asiel van korte duur zal zijn en dat ze vast en zeker snel weer een heel ander liefdevol thuis zal gaan vinden. Voor minder dan dat gaat ze dan ook zeker niet weg!

Op andere honden reageert Boomertje niet echt. Van haar vorige eigenaresse weten wij dat ze niet veel moest hebben van een andere viervoeter die heel graag met haar wilde spelen. Ze gaat liever gewoon haar eigen gang. Boomertje was in haar vorige huis netjes zindelijk. Ook kon zij eventjes alleen thuis blijven. Een nieuw huis is echter wel weer even wennen. Het alleen thuis blijven zal dan ook wel heel rustig opgebouwd moeten worden.

Boomertje is op zoek naar een hele lieve nieuwe eigenaar. Een nieuw thuis waar er lekker met haar gespeeld, geknuffeld en gewandeld wordt. Een thuis waar ze in juni haar tiende verjaardag mag gaan vieren en alle verjaardagen die daar nog op gaan volgen. Kun je niet wachten om je leven met haar te gaan delen? Wacht dan niet langer en bel voor Boomertje 070-3661806, maandag t/m zaterdag 12.30-15.30 uur.

Lees ook:

Video: Binnenkijken bij het Haags Dierencentrum

Wekelijks zie je bij ons op indebuurt de mooiste, liefste en zachtste honden en katten voorbij komen...

Meer over

Dieren

adv.