Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woohoo! Er opent een nieuwe club in Den Haag centrum

Door Alice van der Laan 10 juli 2019

De Herenstraat in Den Haag centrum. Eerst kwam je er voor het ‘Feest van Sinterklaas’, toen voor ‘Bar Broker’ en toen was er een tijdje niks. Tot nu. De papieren zijn getekend en de bus van de aannemer staat voor de deur: vanaf september opent een nieuwe club haar deuren.

De nieuwe club gaat ‘Club Gewoon’ heten. Van donderdag tot en met zaterdag kun je er terecht voor goede muziek en een lekker drankje.

V.l.n.r. Gidon & Nick | Beeld: Facebook

Ondernemers

Ondernemers Gidon Bouwhuis (29) en Nick Berendrecht (31) zijn de initiatiefnemers van de nieuwe club. De vrienden hadden al lang het idee om samen iets leuks te gaan doen en toen dit op hun pad kwam viel alles op zijn plek.

De twee zijn niet nieuw in de Haagse uitgaansscene. Nick heeft bijvoorbeeld jarenlang als bedrijfsleider in Danzig gewerkt.

Club voor ‘ouder publiek’

”Den Haag mist een danscafé met écht goede muziek”, vertelt Gidon. ”Onder goede muziek bedoelen we de nummers waarbij de vrouwen gaan gillen als ze de eerste deuntjes van de beat horen.”

Er zal vooral Latin, dance, house, pop en urban muziek gedraaid worden en de club is voor ‘ouder publiek’ (vanaf 23 jaar). De zaak gaat medio september open en je kunt er van donderdag tot en met zondag van 22.00 tot 04.00 terecht. Later willen de mannen ook voor borrels en andere gelegenheden open gaan.

Lees ook:

peukie Scheveningen

Hoe dan? Er staat welgeteld één Haags terras in de landelijke Terras Top 100 2019

Den Haag, stad van vrede en recht én terrassen. Toch? Niet volgens Misset Horeca. De horeca nieuwswe...

OMG! Den Haag is te zien in het Amerikaanse programma The Bachelorette

Eindelijk is het zo ver. Nadat in april in onze stad gefilmd werd voor het populaire Amerikaanse dat...

Meer over Club Gewoon ontdekken?

Club Gewoon discotheken

Vandaag gesloten

Herenstraat 6, Den Haag

Bekijk meer:discotheken
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.