Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oceans Beach House is de leukste strandtent om te werken en dit is waarom

De medewerkers van Oceans Beach House horen het elke dag: ‘Wat een ontzettend vrolijk team hebben jullie!’ En wees nou eerlijk: wie wordt er nou niet blij van een baan met het mooiste uitzicht, de leukste collega’s en de tofste personeelsfeestjes? 

Oceans Beach House ken je misschien wel. Het is die stijlvolle beachclub tussen het Kurhaus en het nieuwe Legoland Discovery Centre. Als je de strandtent binnenstapt lijkt het net of je een luxe beachclub op Ibiza bent binnen gestapt. En naast dat het er prachtig uit ziet serveren ze hier de beste lokale dagverse vis, mooie Fruits de Mer plateaus, perfect gegrilde steaks, en heerlijke lunch- en ontbijtgerechten.

Beeld: Oceans Beach House

Interne opleiding

Het team bestaat uit een enthousiast team van fulltime, parttimemedewerkers en oproepkrachten. Heb je nog geen ervaring in de horeca? Geen probleem: elke medewerker krijgt een interne opleiding op het gebied van gastvrijheid, food, sociale hygiëne, wijn, bier en cocktails maken. Heb je wel ervaring maar wil je jouw skills naar een nieuw level tillen? Dan is deze strandtent ook een aanrader om te solliciteren.

Gezelligheid

Zoals we eerder zeiden: het team is onwijs hecht en gezellig. Aissa Honders is manager van Oceans Beach House en zij vertelt hierover: ”Naast goed werken vinden wij gezelligheid erg belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig leuke personeelsfeestjes en borrels. Natuurlijk mag een lekker drankje na werktijd ook niet ontbreken.” Ook goed om te weten, bij deze beachclub kun je na het zomerseizoen ook gewoon blijven werken bij één van de andere bedrijven zoals BROOKLYN!

Solliciteren

Dus, waar wacht je nog op? Er staan een aantal hele leuke vacatures open bij Oceans Beach House. Bekijk ze hieronder of solliciteer gelijk via de oranje button hieronder!

Horeca assistent manager

OCEANS Beach House is een stijlvolle beach club, gevestigd op het strand van Scheveningen (op het st...

Horeca medewerkers bediening

OCEANS Beach House is een stijlvolle en gezellige beach club in Scheveningen (gevestigd op het stuk ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door OCEANS Beach House, strandpaviljoen Scheveningen. Meer over OCEANS Beach House, strandpaviljoen Scheveningen ontdekken?

OCEANS Beach House, strandpaviljoen Scheveningen cocktailbars

Geopend10:00 - 00:00

Strandweg Tent 32, Den Haag

Bekijk meer:cocktailbars

adv.