Jobalert! Talloze leuke uitjes en een goed salaris: hier wil je werken

Aangeboden door Mobiel.nl 7 juni 2019

Een goed salaris, veel doorgroeimogelijkheden en een groep collega’s die je binnen twee weken je vrienden noemt. Klinkt te goed om waar te zijn toch? Tenzij je werkt bij Mobiel.nl in Leidschendam. Het schijnt daar zo verschrikkelijk gezellig te zijn, dat we wel moesten gaan kijken.

Bij Mobiel.nl bestel je gemakkelijk je spiksplinternieuwe mobieltje, of je internet- en tv pakket. Dit doe je niet ouderwets in de winkel, maar online of per telefoon (lekker makkelijk!) Reken er maar op dat je één van de enthousiaste klantenservicemedewerkers aan de telefoon krijgt, en die zijn er niet om je wat aan te smeren maar om je te helpen de beste keuze te maken. Want harde targets vinden ze hier niet belangrijk, uitstekende service wel.

Tekst gaat door na foto >

Het servicepunt van Mobiel.nl | Beeld: indebuurt Den Haag

Jouw nieuwe baan

Genoeg over wat ze doen bij Mobiel.nl, tijd om te vertellen wat jij er kunt doen. Ze hebben namelijk nog een paar stoelen vrij op een aantal afdelingen en wellicht beschik jij wel over de juiste billen om die stoelen te vullen. Bekijk de lijst met vacatures alvast om te zien of er wat bijzit. Zie je er een paar zitten? Dat is mooi. Bij Mobiel.nl kun je namelijk makkelijk doorgroeien en solliciteren op interne vacatures. Zo hebben ook Rowin (26 – hoofdfoto 2e rechts) en Dennis (30 – hoofdfoto 2e links), twee medewerkers van Mobiel.nl, het gedaan.

Jouw nieuwe collega’s

Benieuwd met wie je gaat werken? Wij zijn het alvast gaan checken voor je. Op de klantenserviceafdeling werk je in ieder geval met Rowin (opleidingscoördinator) en Dennis (teamleider). Dennis rijdt elke dag vanuit Haarlem naar Leidschendam. Dan moet je het wel heel leuk vinden? ”Ja!”, zegt Dennis vrolijk.

‘Het is vooral de goede sfeer die het hier leuk maakt’

”Ik ben binnen 2,5 jaar doorgegroeid naar teamleider. Dat houdt in dat ik operationeel verantwoordelijk ben voor alle afdelingen van Mobiel.nl en klaar sta om collega’s te helpen met moeilijke vragen. Dat er de mogelijkheid is om door te groeien is super fijn, maar het is vooral de goede sfeer die het hier erg leuk maakt. We zijn een grote groep mensen met hetzelfde doel voor ogen.”

Tekst gaat door na foto >

De lunch bij Mobiel.nl | Beeld: Mobiel.nl

‘Het voelt als thuis hier’

Rowin werkt sinds 1,5 jaar bij Mobiel.nl en hij ziet zichzelf voorlopig niet vertrekken. ”Ik ben hier mijn broer terecht gekomen, die zei dat dit een tof bedrijf was. Hij had gelijk. Als opleidingscoördinator begeleid ik alle nieuwe collega’s. Ik neem ze twee weken mee op sleeptouw en laat ze alle facetten van het bedrijf zien. Het moet gaan voelen als thuis hier, met een heel warm ontvangst.”

De broodjes van Jan

Dat het een hecht team is bij Mobiel.nl, dat geloven we wel. Maar er zijn nog meer zaken wat het werken hier nét wat leuker maakt dan ergens anders. Wat dacht je van de luxe broodjes van Jan, die elke vrijdag voor je klaar worden gezet? Je hoeft trouwens helemaal nooit meer met je lunch over straat, want Mobiel.nl zorgt voor een volle koelkast met vers fruit en lekker broodbeleg.

Daarbij worden er ook nog regelmatig leuke uitjes georganiseerd, zoals een leuk spel, gezellige borrels, of een speurtocht op het strand. Ze zijn zelfs met het hele team naar Parijs geweest! Geloof je het niet? Bekijk de foto’s op de muur maar!

Dus, waar wacht je nog op? Klik op de oranje button en ga voor die droombaan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mobiel.nl. Meer over Mobiel.nl ontdekken?

Mobiel.nl telefoonwinkels

Nieuwstraat 22, Leidschendam

Bekijk meer:telefoonwinkels

adv.