Hiephiephoera: Den Haag Doet bestaat 5 jaar!

Aangeboden door PEP Den Haag 14 februari 2019

Het leukste vrijwilligersplatform Den Haag Doet bestaat vandaag vijf jaar! Den Haag Doet is voor iedereen die vrijwilligerswerk wilt doen, ook al heb je maar even, of juist héél veel tijd. Momenteel staan er wel 1100 vacatures online. Voor iedere skills wat wils dus. Lees hier wat ze allemaal doen én wat jij kunt doen.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Den Haag Doet is het platform voor vrijwilligersorganisaties, zoekende en actieve vrijwilligers in Den Haag. De afgelopen vijf jaar hebben ze een heleboel vrijwilligers aan een leuke klus of vacature gekoppeld en dat is niet het enige wat ze doen. Zo zetten zij zich graag ieder jaar in voor de lokale klussen van de grootste vrijwilligersactie van Nederland en kunnen vrijwilligers terecht voor gratis cursussen bij de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Genoeg redenen om te vieren dus!

De grootste vrijwilligersactie NLDoet

Haag FM was van de partij met live-radio vanuit Buurthuis de Sprong. De hele dag bestond daar uit optredens en leuke klussen.  Beeld: Michel Heerkens

Elk jaar wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door NLdoet en het Oranje Fonds. Uiteraard doet Den Haag Doet ook mee en in 2018 werden er in de stad maar liefst 214 klussen geklaard, door 2.000 vrijwilligers. Leden van het Koninklijk Huis en ministers klaren ook graag een klus. Zo kwam minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in 2018 naar buurthuis de Sprong om het ontbijt voor buurtbewoners te serveren.

NLdoet 2019

Dit jaar wordt NLdoet georganiseerd in het weekend van 15 en 16 maart. Kijk snel op www.nldoet.nl voor alle klussen en doe zelf ook mee.

Den Haag Doet Vrijwilligersacademie

Beeld: Den Haag Doet

Voor vrijwilligers die zich verder willen verdiepen in de onderwerpen of situaties die zij tegenkomen tijdens hun vrijwilligerswerk is er de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie. Het is een platform waar organisaties gratis cursussen kunnen plaatsen die interessant zijn voor vrijwilligers. De cursussen zijn voor iedereen die zijn steentje bijdraagt!

Meer info

Wil je vrijwilligerswerk doen, een cursus volgen of zoek je vrijwilligers? Dat kan. Bezoek hiervoor de website www.denhaagdoet.nl en schrijf je in. Heb je liever persoonlijk contact of advies nodig? Bezoek dan een van de vrijwilligerspunten bij jou in de buurt of bezoek de vacaturebank van Den Haag Doet aan de Riviervismarkt 2. De intercedenten helpen je graag verder.

Bekijk hier de felicitatievideo van Den Haag Doet 5 jaar!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PEP Den Haag. Meer over PEP Den Haag ontdekken?

PEP Den Haag zakelijke dienstverleners

Vandaag gesloten

Riviervismarkt 2, Den Haag

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.