Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Claudia zoekt personeel! Met een beperking graag

Aangeboden door Green bean 11 november 2019

Claudia is eigenaresse van lunchroom Green Bean (dat leuke zaakje in het pand van Theater Diligentia) en zij kan wel een paar extra handen gebruiken. Het liefst handen die nét wat meer begeleiding nodig hebben.

Lunchroom Green Bean vind je aan het Lange Voorhout. Het is de go-to place voor lunchend Den Haag en je kunt er verschillende verse broodjes, huisgemaakte soepen, salades, verse sappen en heerlijke taartjes naar hartenlust eten. Claudia heeft de zaak in juni overgenomen. Niet alleen om heerlijke broodjes en koffie te verkopen, maar om er een opleidingstraject te starten voor jongeren die wat meer hulp kunnen gebruiken.

Anderen laten schitteren, daar word ik blij van

Claudia heeft 15 jaar gewerkt met jongeren die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. ”Ik merkte dat die jongeren meer in hun mars hebben dan wij denken. Ze hebben wat meer begeleiding nodig en als je die kunt geven, kunnen ze prima doorstromen naar een betaalde baan.”

Claudia Hendrichs en Dagmar Eymaal van lunchroom Green Bean | Beeld: indebuurt Den Haag

Rustig leren

Niet alleen Claudia maar ook haar directe collega Dagmar Eymaal heeft een SPH achtergrond. Beiden staan te popelen om de eerste deelnemers van het opleidingstraject te mogen verwelkomen. ”Wij bieden 1-op-1 begeleiding aan zodat de deelnemers rustig kunnen leren om te werken in de bediening of in de keuken. We leren ze gerechten voorbereiden en hoe om te gaan met een gast.”

Het maakt de lunchroom eigenlijk nog leuker dan het al is. Wetende dat de mensen die hier werken niet alleen vol passie de lekkerste gerechten voor je klaarmaken maar ook iedereen een gelijke kans willen geven op de arbeidsmarkt. ”Ik vind het geweldig om het zelfvertrouwen van medewerkers te zien groeien. Anderen mensen laten schitteren, daar word ik blij van”, aldus Claudia.

Lunchroom Green Bean | Beeld: Green Bean

Aanmelden

De lunchroom is er klaar voor, nu alleen de deelnemers nog. Ken jij iemand die baat zou hebben bij dit leuke opleidingstraject? Neem dan contact op met Claudia via de oranje button En ga je binnenkort de stad in? Loop dan even langs voor een lekker broodje avocado en een koffie to-go. Je gaat er geen spijt van krijgen!

Op vertoon van dit artikel krijg je eenmalig een gratis pastel de nata bij je koffie (geldig t/m 30 november 2019)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Green bean. Meer over Green bean ontdekken?

Green bean eetcafés

Gesloten08:00 - 16:00

Lange Voorhout 5 , Den Haag

Bekijk meer:eetcafés

adv.