Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x de leukste vacatures in Den Haag voor jou

Door Lizette Bremer 2 december 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten ook deze week 4 leuke vacatures in Den Haag op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurantmedewerker

Wil jij werken in een gezellig restaurant midden in het centrum van Den Haag? Ga dan aan de slag als restaurantmedewerker bij Eethuis Casablanca! De functie is fulltime en gastvrijheid moet in je bloed zitten.

Restaurant medewerker

Ben je op zoek naar een baan en woon je in Den Haag of omgeving? Bel dan snel naar 0640204819. Di...

Pedagogisch medewerker

Wat dacht je van pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Op de babygroep begeleiden zij de allerkleinsten de dag door.

Ondertussen zorgen ze ervoor dat het voor hen veilig is, doen ze de administratie en maken ze de vestiging schoon. Extra tof: zij bieden jouw de opleiding tot baby-expert aan!

Pedagogisch Medewerker KDV Baby-expert

Partou Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Keukentijger (kok)

Rokende brie, vloeibare spinazie, beige biefstuk of alleen een schotel schuim? No way in het Kicking Horse Café van Paagman. Geen trendy liflafjes of moleculair gedoe, maar wat dan wel? Nou, (h)eerlijk comfort food: lekkere en gevarieerde seizoensgerechten van lokale producten. Kom parttime bij hen werken als kok!

Keukentijger (kok)

Functieomschrijving: Rokende brie, vloeibare spinazie, beige biefstuk of alleen een schotel schuim?...

Begeleider gehandicaptenzorg MBO4

Wil jij helpen ouderen een fijne oude dag te geven? Kun jij genieten van de kleine dingen die voor de ouderen een groot succes zijn? Help jij hen graag met het realiseren van de laatste wensen en weet jij hoe je de mouwen moet opstropen? Dan ben jij onze nieuwe collega voor minimaal 32 uur!

Begeleider Gehandicaptenzorg MBO-4

Ipse de Bruggen Dienstverband: Branche: Standp...

Staat de baan van jouw dromen er niet tussen? Geen paniek! We hebben er nog meer voor je:

Bekijk onze vacaturepagina 

Of ga naar nationalevacaturebank.nl

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.